Spread the love

ARALIK- 2010

Londra Hatirasi

2010 PROGRES RAPORU, İLERİYE BAKIŞ

DEGERLİ ARKADAŞLAR

DEGERLİ ÜYELERİMİZ, TURKISH FORUMU YAŞATAN MEDYA VE ÇALIŞMA GURUPLARIMIZ

Turkish Forumu Yeniden Doğuş Operasyonu başarı ile tamamlandı. Bu normalden de üstün başarıyı siz Turkish Forumun yaşamasına öncelik tanıyan ve fedakârlıktan kaçınmayan dostlarımıza borçluyuz. Turkish Forum yeni bir web tasarımı ile ve çok kaliteli Yazarlarla yeniden hizmetize girdi.

Emniyet programlarına gelince, tümüyle upgrade edildi (güncelleştirildi) , fakat devamlı üzerinde çalışmak ve yeni programları devreye sokmak gerekmekte. Bu çok masraflı çalışmada Uzmanlar ve arkadaslarımız tarafından aralıksız devam etmekde.

Avrupa’daki operasyonlarımız genişlemekde. Merkezi Almanya olacak olan Turkish Forum EU yu harekete geçirdik. Yapılanma safhasındalar. İngiltere hariç Tüm Avrupa operasyonlarımızı, Avrupa’daki Ülkelerde, Siyasi ve seçimlerle ilgili çalışmalarını Turkish Forum EU ya bağlamak bugünki planımız.

Turkish Forum İngiltere ise ingiterede ki derneklerin müşterek çalışmalarında bir katalizör rolü oynamakla çok büyük bir yol aldı. İngiltere çok iyi gitmekte. İngiltere gurubumuz Turkish Forumu Facebookda yönetmekde, Türk gençlerine ve Türkiyenin dostlarına, Egitmenler yönetiminde,Türkçe öğretici enteraktif sayfalar açıldı ve Web sitemizde Tüm bilgileri içine alacak DOCs (Elektronik kütüphane) çalışması başlatıldı.  Turkishforum İngiltere Face Book bağlantıları:

Turkish Forum Sayfası 

Turkısh Forum Grup 

Turkish Forum İngilizce Öğrenme

DOCs ( Elektronik Kütüphane)

Turkish Forum EU yönetiminde yer almak isteyen tecrübeli arkadaşlara ve DOCs sayfalarına. Önümüzdeki nesillerimiz için. bilgi birikimlerini deposit etmek isteyen arkadaslara ihtiyacımız var, lütfen temas kurunuz. Turkish Forumun sizlere ihtiyacı çok Büyük.

Günlük yayınlarımız seçeneklidir, Türkçe-İngilizce-Almanca ve Rusça üzerinden yapılmaktadır. Buna Fransızcaö İtalyanca  ve İsponyalcayı ilaveye çalışmaktayız ve yakın bir tarihte ilave edeceğiz. Bu devre içinde çeşitli konularda kampanyaları sizlerden gelen istek ve katılımlarla başarı ile tamamladık. Mühim olan sizlerin maddi ve manevi desteği ve istekleriniz.

Turkish Foruma vermekte devam ettiğiniz değer, mesuliyeti taşıyan gönüllü arkadaşlarımızın enerjilerini an be an arttırmakta ve arkadaşlarımız, yazarlarımız. Medya guruplarımız, Danışma ve Yönetim kurullarımız yorulmadan koşmaya ve size en iyi hizmeti sunmaya devam etmekte. LÜTFEN DESTEĞİNİZİ HER BİR SAHADA DEVAM ETTİRİNİZ ve görev almak istiyorsanız, ilgi sahanızı belirtiniz. Önümüzdeki bahar içinde ve TUZUK kurallarımız dahilinde. yeni yönetimi seçecegiz. BU ÖNEMLİ SEÇİME AİDAT ÖDEMELERİ GÜNCEL OLAN ÜYELERİMİZ OYLARI İLE KATILACAKDIR. gerekli atamaları HEP BİRLİKDE yapacagız. Bu safhayı gerçekleştirmek için seçime girecek adayları belirleme devresindeyiz.

Bu sene hakikatten çok çalışmamız ve yeni bir çehre almamızın senesi olarak başladı. Çalışmalar aralıksız olarak sene sonuna kadarda bu şekilde devam edeceğe benzemekte.  Geçtiğimiz hafta yönetim kurulumuzun almış olduğu karara istinaden YENİDEN DOĞUŞA DESTEK VERMİŞ ÜYELERİMİZE KURUCU ÜYE SERTİFİKALARI E-MAİLLE ULAŞTIRILDI. Lütfen aşağıdaki listeyi kontrol ediniz. Şayet kurucu Üye statüsü Şartlarına uydu iseniz ve isminiz yoksa lütfen haber veriniz. Yanlarında * işareti olan kurucu üyelerimizin e-mail adreslerinden emin değiliz, ONLAR SERTIFIKALRINI ALMADILAR. Kurucu üye iseniz, Lütfen bu adrese e-mailinizi Kurucu Üye sertifikanızı size ulaştırabilmemiz için bildiriniz.

Kurucu Üyelerimizin isimleri Turkish Forum Ana Tüzük kuralları dahilinde, Turkish Forum Ana Tüzüğünde ilelebet muhafaza edilecek ve Turkish Forum web sitelerinde isimleri Turkish Forum Yasadıkça post edilecektir.

Aidat ve bağışlarınızı kredi kartı veya banka havalesi ile yapabilmeniz için https://www.turkishnews.com/tr/content/bagislar-ve-uye-aidatlari/sayfasında emniyetli sistemler ve alternatife methodlar ayrıca geliştirilmiştir

Hepinize başarılar dolu bir devre daha dilerim

Dr. Kayaalp Büyükataman, Baskan

Turkish Forum * Dünya Türkleri Birliği

NOT: Turkish Forum 250 kişiye yaklaşan danışma kurulu ve 300.000 kişiye yaklaşan abone sayısı ile merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan, Dünya üzerinde pek çok ülkede örgütlenmiş bir düşünce kuruluşudur. Turkish Forum kar amacı gütmeyen, vergiden muaf kuruluş statüsündedir. Tüm Türk ve Türk dostları üye olabilirler.

=================================================

kurucu uyelerin ve danisma kurulumuzun ve yonetim kurulumuzun listesi icin tiklayiniz

https://www.turkishnews.com/tr/content/turkish-forum/

1* öRNEK  üye sertifikası (Büyütmek İçin Tıklayınız)

sertifika1

Üye Aidat Ve Bağışlarınız

Şayet Turkish Forum (Docs) Doküman ve Arşivlerini kullanmak isterseniz üyeliğinizin güncel olması gerekmektedir. Aidatınızı ödedikten sonra, isteğiniz  üzerine, size TF özel sayfalarına giriş bilgileri (şifre) gönderilecektir

TURKISH FORUM MEMBERSHIP  :  AKTİF VE TAM ÜYELİK

Turkish Forum 250 kişiye yaklaşan danışma kurulu ve 300.000 kişiye yaklaşan abone sayısı ile merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan, Dünya üzerinde pek çok ülkede örgütlenmiş bir düşünce kuruluşudur. Turkish Forum kar amacı gütmeyen, vergiden muaf kuruluş statüsündedir. Tüm Türk ve Türk dostları üye olabilirler.

LOGO

PAYPAL SİSTEMİNİ KULLANARAK  ÜCRETSIZ OLARAK BANKANIZDAN TURKISH FORUMA TRANSFER YAPABİLİRSİNİZ VEYA KREDİ KARTINIZI AYNI GAYE İLE KULLANABİLİRSİNİZ.

  1. Türkiye de banka transferi :Hesap sahibi: Turkish Forum Inc.
    TC ZIRAAT BANKASI Istanbul/Taksim Subesi (Sube No:843)
    Hesap sahibi: Turkish Forum Inc.
    SWIFT# TC2BTR2A

    USD Hesap No:
    5761628-5001
    IBAN = TR09 0001 0008 4305 7616 2850 01
    ********
    TL Hesap No: 5761628-5002
    IBAN = TR79 0001 0008 4305 7616 2850 02
    ********
    EURO Hesap No: 5761628-5003
    IBAN = TR52 0001 0008 4305 7616 2850 03***
  2. Çek ile : TurkishForum , Po Box: 1104 Marblehead, MA 01945 USA
  3. PayPal ve Kredi Kartı  ile : Dünyanın pek çok ülkesinde banka hesabınızdan veya kredi kartınızdan aşağıdaki tuşa basarak güvenli ödeme yapabilirsiniz.

4.   PAY PAL S’STEMİ VEYA KREDİ KARTINIZ VASITASI İLE

  1. A.

    KİTAP ALIŞLARINIZ İÇİN LÜTFEN BU LİNKİ VE YUKARDAKİLERİ KULLANINIZ

  2. B.  ÜYE AİDATLARI VEYA ÖZEL BAĞIŞLARINIZ  VE DEVAM ETMESİNİ İSTEDİGİNİZ ÜYE KATEGORİNİZ  İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİDE KULLANABİLİRSİNİZ

PAYPAL SİSTEMİNİ KULLANARAK  ÜCRETSIZ OLARAK BANKANIZDAN TURKISH FORUMA TRANSFER YAPABİLİRSİNİZ VEYA KREDİ KARTINIZI AYNI GAYE İLE KULLANABİLİRSİNİZ.

…………………
1-Liste Üyeliği – ÜcretsizArzunuz üzerine günlük aylık veya haftalık bültenlerimize üye olabilirsiniz
Web’de post edilmis tüm bilgileri okur, kampanyalara katılır, ve yorumlarınızı makalelerin ilgili kısımlarına post edebilirsiniz.

Kredi Kartı (Paypal) Cek hesabınız * Charge Card .

Check Account via paypal

or paypal account could be used

2 -Akademik Üyelik – 60 USD/Sene
TFde post edilmis tüm bilgilere (Şifreli veya Şifresiz) erişebilme Hakkı; TF arşivlerine ve Docs sayfalarına girme hakkı; Liste Üyelerine verilen Tüm haklar. TF sayfa ve Bültenlerinde Makale ve Tezlerini yayınlama hakkı (Üniversite mesupları – araştırma yapan talebe ve yazarlar için).

Kredi Kartı (Paypal) Cekhesabınız * Charge Card .

Check Account via paypal or paypal account could be used

3- Tam Üyelik – (100 USD/Sene)
Akademik Üyelere verilen Tüm Hak ve Yetkiler; Yönetim kurulunda ve komitelerinde Görev

Alabilme Hakkı, Seçme ve seçilme Hakkı. Özel olarak Hazırlanmış TF Üye Sertifikasını alma hakkı.


4/a- Çırağan Klüp Özel Üyeliği  – (250 USD/Sene)
Tam Üyelere verilen Tüm Hak ve Yetkiler.
Seçkin Çırağan Klüp Üye sertifikası , Tüm TF Kitap satışlarında 10% Tenzilat.

TF Danışma Kuruluna (Advisory Board) aday gösterilme hakkı


4/b- Dolmabahçe Klüp Özel Üyeliği  – (500 USD/Sene) Çırağan Klübü Üyelerine verilen Tüm Hak ve Yetkiler.

Seçkin Dolmabahce Klüp Üye sertifikası ,

Tüm TF Kitap satışlarında 20% Tenzilat.

TF Kurresel Calısma Gurublarında (Global Think Tank) Yer alma hakkı


4/c- Topkapı Klüp Özel Üyeliği  – (1.000 USD/Sene)
Dolmabahce Klübü Üyelerine verilen Tüm Hak ve Yetkiler.
Mütevelli heyeti (Board Of Trustees) UyeliğiMütevelli Heyeti Seçkin Üyesi Sertifikası

4/d Şirket Tesilciliği Üyeliği  – (2.500 USD/Sene)
Topkapı Klübü Üyelerine verilen Tüm Hak ve Yetkiler.
Şirketler Gurubu Üyeliği ve Seçkin Üye sertifikasıŞirketin TF sayfalarında ÜcretsizTanıtılması

Reklamlarının Hazırlanması ve dağıtımında 60% İndirim.


5 – LifeTime Donor – 5.000 USD
Corporate Donor avantajlarına ek olarakYaşam Boyu üye sertifikasıYonetim Kurulu toplantilarinda yer alma hakki


Bağışlarınızı ABD ve Türkiye içinde vergi matrahınızdan düşmek mümkündür. Kuruluşumuzun Türkiye  vergi numarasi 8710506391’dir. ABD’de ise 501-3-C numara ile vergiden muaf kar amacı gütmeyen kuruluşuz.

HEP BERABER, DAHA NİCE ORTAK BAŞARILARA İMZA ATMAK DİLEĞİ VE ÜMİDİYLE

DR. KAYAALP BÜYÜKATAMAN , BAŞKAN
TURKISH FORUM – DÜNYA TÜRKLERİ BİRLİGİ

© 1993-2010 TurkishForum

=================================================================


Spread the love

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *