Bulabildiniz mi?

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

Değerli dostlar,

Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğundan bu yana yaşadığı en zayıf, en niteliksiz Meclisi en fazla hain bulunduran bir dönemden geçiyor!

Sözde Demokrasi için kurulan ancak Ülkeye değil, Parti Başkanına hizmet ile yetinmeyip, KUL olan Siyasi Partilerimiz, vazgeçtik hizmeti, süzme Vatan haini oldular.

Düşmana gerek bırakmadan, her türlü Vatan hainliği, Ülkeye düşmanlık, bölücü ve ATATÜRK devrimlerine ihanet, bu hain Meclis döneminde, içerisinde barındırdığı, bilinçli olarak doldurulmuş toksik Vekiller ile yapılmaktadır!

Liyakatsizlik had safhaya ulaşmıştır bu Mecliste.

Kendisi cahil ve Dünyadan habersiz olduğu için, memuriyeten atadığı Bakanlarında benzer özelliklere sahip olmasını düşünen bir tek Adam faciası ile muhteşem Türkiyemiz acınacak durumlara düşürülmüştür.

Aşağıda, NATO zirvesini yansıtan fotografta;

1. En uzun Devlet Başkanlığı ile Ülkesini yıkan,

2. Bütün katılanlar arasında tek kelime İngilizce yada başka bir dil bilmeyen

3. En sevilmeyen 

4. Vatanına ihanet ile yargılanacak olan Adam görüntülenmektedir! 

Bulabildiniz mi bilmiyorum?



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar