AKP iktidarı döneminde görmediğimiz, yaşamadığımız bir çok olaylara şahitlik ettik!
Son bomba ise ‘Mutlak Butlan’ demenin yaşandığı ve ne olduğunu sayelerinde öğrendik.
Bu güne kadar imzalanan tüm yazılar, emirler, talimatlar CHP için ‘ Yok Hükmünde’ deniliyor!
Mümkün mü böyle yaşanmış bir olaylar silsilesini yok saymak! Bunun içinde önceki CHP için YSK’nın tüm kararları da yok hükmünde!
Güler misin, ağlar mısın?!
Bunlar ‘genel’ konular diyebiliriz ama Kemal Kılıçtaroğlu’nun tutumu ise ‘utanç belgesi’ olarak tarihin sayfalarında yerini alacaktır.
Ama hakkını yemeyelim, Kılıçtaroğlu, milyonların ruhu duymadan kendi egosunu tatmin etme konusunda ser verip sır vermemeiş! Altılı masadaki ‘Cumhurbaşkanı adaylığı’ konusu da sadece kendisi tarafından bilinen kararmış! Biz ve milyonlar da, saf ve temiz duyguları ile Kılıçtaroğlu’nun dürüstlüğüne toz kondurmuyorduk!
Özgür Özel’e yapılan bu son yargı darbesini apartta beklemesi, görevi kabul etmesi, kendince bazı icraatlara başlaması kalibresinin ne kadar da değersiz olduğunu göstermiştir. Herkes ‘Aldatılmış’ psikozu içinde kendine kızmaktadır.
Ama bravo diyelim; nasıl da yıllardır bize kendini arı, duru, dürüst, samimi, adil gibi inandırmış!
Bir kere daha kişiler hakkında nasıl karar vereceğimizi öğrenmek için eğitim almaya ihtiyacımız var diyebiliriz!
Yenildikçe coşan ve müzmin muhaliflik duygusunda olan bir karakter olduğunu bilemedim ben şahsen!




Bir yanıt yazın