Ordumuz bizi terk etti

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

Ukrayna’da esir düşen Rus askeri: Ordumuz bizi terk etti, arkadaşlarım nerede vurulduysa cesetleri orada kaldı- QHA /

ESİR RUS ASKER: ARKADAŞLARIM NEREDE VURULDUYSA CESEDİ ORADA KALDI

Esir asker, işgalci Rus ordusunun, Ukrayna ordusu karşısında yenildiğini dile getirerek, “30 askerdik ve geriye sadece 9 kişi hayatta kaldık.” ifadesini kullandı. Ayrıca esir asker, “Ordumuz, bizi terk etti. Düzenli bir ordu olsaydı, bizi çıkarırlardı. Asker arkadaşlarım nerede vurulduysa cesetleri orada kalıyordu.” dedi.

UKRAYNA GÜVENLİK SERVİSİ: HİÇ BİR İŞGALCİ CEZASIZ KALMAYACAK

Ukrayna Güvenlik Servisi tarafından sorgulanan işgalci esir asker, esir düşen tüm askerler gibi, kimseyi öldürmediğini ve makineli tüfek kullanmayı hiç bilmediğini iddia etti. Ancak Ukrayna Güvenlik Servisi, “Sözlerinin ne kadar doğru olduğu ve devletimize ne derece zarar verdiği ile ilgili istihbaratımız tarafından tespit edilecek. Hiçbir saldırgan cezasız kalmayacak!” ifadesine yer verdi.



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar