İsrail, ABD’yi inandırdı! (Zaten sürpriz beklemiyorduk !)

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

ABD, İsrail’in Mavi Marmara gemisi baskınına ilişkin soruşturmasını “inandırıcı ve tarafsız” buldu
24 Ocak 2011 Pazartesi, 23:32:11
İsrail, ABD’yi inandırdı!

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Philip Crowley, “İsrail tarafından yapılan şeffaf, tarafsız ve inandırıcı bir soruşturmanın ürünü olan bu raporun bağımsız olduğunu düşündüklerini” iddia etti.

İsrail donanmasının 31 Mayıs’ta Akdeniz’in uluslararası sularında seyreden Mavi Marmara gemisine düzenlediği, 9 Türk’ün öldüğü askeri operasyonu soruşturmak üzere İsrail hükümeti tarafından oluşturulan, başkanlığını eski yargıçlardan Yaakov Turkel’in yaptığı komisyon ilk raporunu dün açıklamıştı. Raporda, İsrail askerlerin tavrının uluslararası hukuk kurallarına uygun olduğu ileri sürülüyor.



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar