Artık diaspora Ermenilerine Paşinyanın bu sözlerini göstermek lazım

ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi’nin Mart ayında kabul ettiği Ermeni Soykırımı karar tasarısının Meclis Genel Kurulu gündemine alınması için, Ermeni diasporası Amerika’da çok büyük bir kampanya başlattı.

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

Artık diaspora Ermenilerine Paşinyanın bu sözlerini göstermek lazım.

Saygılar 

Oraj POYRAZ 

L2fSIJNoA0xfSNxA 

————– 

Barış sizi mutsuz et miyor değil mi

Ben bundan çok emin değilim.

Paşinyan: Türkiye-Ermenistan sınırında köprü inşa etmeliyiz

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, dün katıldığı bir konferansta Türkiye ile ilişkilere değinerek, “Şu an içinde bulunduğumuz durum, gerçekten inanılmaz ve neredeyse hayal edilemeyecek kadar olumlu” diye konuştu. Paşinyan “somut adımlar”a vurgu yaparak, Azerbaycan ile ilişkilerin de Azerbaycan’ın bile beklediğinden hızlı geliştiğini söyledi.

Peace doesn’t make you unhappy, does it
I’m not so sure about that.

Pashinyan: We must build a bridge on the Turkey-Armenia border

Armenian Prime Minister Nikol Pashinyan, speaking at a conference yesterday, touched upon relations with Turkey, saying, “The situation we are in right now is truly incredible and almost unimaginably positive.” Emphasizing “concrete steps,” Pashinyan also stated that relations with Azerbaijan are developing faster than even Azerbaijan expected.

https://www.agos.com.tr/tr/haber/pasinyan-turkiye-ermenistan-sinirinda-kopru-insa-etmeliyiz-39184



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar