İTİDAL

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

Sosyal medyada yayılan ‘silahlanma’ konusu, birtakım şahısların kışkırtıcı beyanları, Dilipak ve benzerlerinin ‘Silahla meydanlara’ çağrısı, Amerikalı ‘uzmanların’ ‘Türkiye’de iç savaş’ içerikli yazılarıyla paraleldir!
Dış istihbaratlar 70 yıldır bu topraklarda ‘birbirine kırdırma’ politikası gütmüştür. Bu Türkiye’de CIA eliyle sahnelenen tüm darbelerde uygulanmış bir politikadır. Tarih, sürü psikolojisiyle hareket eden kalabalıkların kışkırtılmasıyla gerçekleşmiş KIYIMların kaydıyla doludur!
At izinin it izine karıştığı bu günlerde AKLIMIZI en üst ve tam kapasite kullanma zamanı! Duygusal değil soğukkanlı ve mantıklı olma zamanı!

Banu AVAR



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar