Samsun 19 Mayıs Üniversite’sinde yeni rektörün getirdiği yasaklar-

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️
YORUMU SIZ YAPIN….

Samsun 19 Mayıs Üniversite’sinde FETULLAHCI  yeni rektörün getirdiği yasaklar

***

Deniz Som

Üniversitede İslamcı yasaklar
SAMSUN’DAKİ Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr.
Ferit Bernay’ı Ergenekon dalgasından Silivri Toplama Kampı’na gönderen ve yerine atanan Hüseyin Akan adındaki rektör  bakın kısa sürede neler başarmış!
Öğrencilerin 2001 yılından beri her 10 Kasım’da Ankara’ya düzenledikleri Anıtkabir ziyareti yasaklandı.
Öğrencilerin her 18 Mart’ta Gelibolu’ya düzenledikleri Çanakkale Şehitlikleri ziyareti yasaklandı.
Öğrencilerin her 26 Ağustos’ta düzenlediği Şuhut’tan Kocatepe’ye Zafer Yürüyüşü ve Afyon çevresindeki şehitlikleri ziyareti yasaklandı.
Atatürkçü Düşünce Kulübü üyesi Eğitim Fakültesi öğrencilerinin 2005 yılından beri ilköğretim okulları müdürleri ile birlikte saptadığı ve ailelerinden de izin alarak yoksul öğrencilere verdiği ücretsiz Seviye Belirleme Sınavı’na hazırlık kursları yasaklandı.
Öğrencilerin Samsun Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etmesi ve yurttaki öğrencileri üniversiteye davet etmesi yasaklandı.
Atatürkçü Düşünce Kulübü üyesi öğrencilerin üniversiteye yeni kayıt olacak öğrencilere yardımcı olması yasaklandı.
Öğrencilerin, üniversitede Atatürk’ün Medeni Bilgiler kitabını dağıtması yasaklandı.
Cumhuriyet – 3 Şubat 2010



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar