Şiddetle kınıyoruz

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

Cemevleri’ne ve Alevi Derneği’ne, hemen hemen eş zamanlı yapılan saldırıları büyük bir üzüntü ve endişe ile izledik.

Alevi Toplumu ülkemizin aydın yüzüdür, asırlar önceki Türk örf ve adetlerini, geleneklerini, sanatsal özelliklerini bugüne taşıyan güzel insanlardır.

Saldırıların Muharrem Ayı’nın ilk gününde gerçekleştirilmesi de ayrıca endişe verici ve düşündürücüdür.

Bu saldırıyı şiddetle kınıyor, sadece saldırıyı gerçekleştirenlerin değil, arkasındaki güçlerin de en kısa zamanda ortaya çıkartılmalarını ve en ağır şekilde cezalandırılmalarını bekliyoruz.

ADD – Nürnberg ve Kuzey Bavyera Yö. Ku.



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar