“ATATÜRK’E AYYAŞ DİYEN adam CUMHURBAŞBAKANI da olsa ŞEREFSİZDİR”

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️
“ATATÜRK’E AYYAŞ DİYEN adam CUMHURBAŞBAKANI da olsa ŞEREFSİZDİR” -Dr. Serdar Savaş

“ATATÜRK’E AYYAŞ DİYEN adam CUMHURBAŞBAKANI da olsa ŞEREFSİZDİR”
Tweeterda paylaştığım; twitter.com/TuncayErciyes/status/1389299516944289795?s=03 videoda aynen böyle diyen Dr. Serdar SAVAŞ, bence, tıpkı DİPLOMASIZ diyenler gibi, açılacak davada BERAAT EDER.

Eger Mahkeme Dr. Serdar Savas’a ceza verirse,
 “2 AYYAŞ”  diyen CB ERDOĞAN’ın ATATÜRK’E ve İNÖNÜ’ye AYYAŞ DEDİĞİ Mahkeme kararıyla KANITLANMIŞ olur. 

Yasalarımıza göre Atatürk’e hakaret suç oldugu için de hiçbir Hakim Serdar Savaş’a ceza vererek CB ERDOĞAN’ı SUÇ İŞLEMİŞ duruma düşürmeye cesaret edemez.

Tuncay Erciyes

Not: Dr. Serdar Savaş’ın 4 gün once Bizim Tv’de yaptığı 45 dakikalik konuşmasının tamamını içeren YouTube videosunu: youtu.be/UI7aG57l1ns adresinde izleyebilirsiniz.



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar