Hain saldırıyı önceden Twitter’dan duyurduKaynak: Hain saldırıyı önceden Twitter’dan duyurdu

twitter

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️
İstanbul Vezneciler’deki bombalı saldırıyı Twitter hesabından önceden duyuran bir kullanıcı dikkat çekti

İstanbul Vezneciler’de metro istasyonu ve otobüs durağı yakınlarında polis aracının geçişi sırasında gerçekleştirilen bombalı araçla saldırı düzenlendi. Patlamanın ardından Twitter’dan bir hafta önce saldırıyla ilgili veren bir hesap dikkat çekti. Hesabın başka bir paylaşım yapıp silip silmediği bilinmiyor.

31 Mayıs yapılan paylaşımlar şöyle:

“İstanbul da üç ayrı yerde patlama olacak. Patlamalardan bir tanesi Anadolu yakasında diğer ikisi Avrupa yakasında olacak. Patlamalardan bir tanesini TAK diğer ikisini DAEŞ üstlenecek. 15 hazirana kadar üç patlama da birer ikişer gün arayla olacak. Daha önceki patlamaları ilgili birimlere bildirmemize rağmen engel olunmadı.”

İşte o tweetler:

İlgili Haberler



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar