79 YAŞINDAKİ ESMA NİNEYE SAHİP ÇIKMAK DEVLETİN GÖREVİDİR, SAHİP ÇIKAMIYORSANIZ BIRAKIN !!!!

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

UNUTMAYIN !!!! SİZ DE BİR GÜN YAŞLANACAKSINIZ VE UNUTMAYIN BİRGÜN SİZ DE YAPAYALNIZ KALIP, ÇARESİZLİKLE HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞABİLİRSİNİZ !!!

YAŞLI BİR İNSANIN HAYAT MÜCADELESİNE SAHİP ÇIKIP ONU KORUMAK VE KOLLAMAK DEVLETİN GÖREVİDİR. DEVLET SAHİP ÇIKMALIDIR.

BUNU YAPAMIYORSA O ZAMAN YAPACAK BİRİLERİ ELBETTE GELECEKTİR.

Mısır’daki Esma üzerinden istismar yapanlar Ankarada’ki 80′lik Esma nineye zulum yaptılar !!!

VİCDANLI VATANDAŞ ESMA NİNENİN YÜZÜNDEKİ ACIYA DİKKATLE BAK.. UNUTMA …

30 Aralık 2014 tarihli Posta Gazetesinde yayımlanmış olan bu acı görüntüler yürek sızlatan ve insanda isyan duygusu yaratan trajik görüntülerdir.

79 yaşında yaşlı ve hasta bir kadının parktaki kuş yemi tezgahına tekme atarak deviren ve paralarını havuza atan insan diyemiyeceğim zabıta kılıklı yaratık aslında hergün tekmeyi ve aşağılanmayı hak eden vicdansızın tekidir.

Böylelerini yaratan sisteme lanetler olsun …

Eyyy Devlet baba dediğimiz kurum ,
İleri demokrasi ! diye diye
Hergün insanları polise dövdüren,
gazlatan ,gaz bombalarıyla kafa uçurtan
Göz çıkartan
ÜVEY Devlet baba
80′lik yaşlı kadına bile zulüm eden
ÜVEY Devlet baba …
Hiç mi vicdanın sızlamaz ???

ÖZEL BÜRO GRUBU



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar