Şaşkın tavşan patlıcanı havuç zannedermiş ya, bu da o hesap..
Bol“toks”lu “hanninin gönül”ü, THY hosteslerinin yeni kıyafetlerini görünce “çok şaşırmış”..
Biz de, yaygın deyimin tam tersine “önden liselik” görünümlü ve neredeyse Takvim-i Vekayi’den beri ser-muharrirelik yapmakta olan kendisini; 15-20 sene önce bir fotoğraf karesinde şimdi şaşırdığını ifade buyurduğu kıyafetin yanında konu mankeni olarak görünce çok şaşırmıştık..
Bir diğer tavşanımız da yine ekran kuşu, her mikrofonun önünde konuşan mütekait bir “Şahbender”..
Meğer onun da hayatının rüyası, Aborgin ülkesinde görev alıp balalayka eşliğinde “Haka dansı”nı yapmayı öğrenebilmekmiş..
Biz ona da bu yaştan sonra “ANGARALI Turgut”u önereceğiz..
Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.
Araştırmacı-yazar. 1947, Adapazarı doğumlu. Hüseyin Mümtaz, Erzincan Askerî Lisesi (1965), Harbiye (1967) ve Zırhlı Birlikler Okulunu (1968) bitirdi. Yurt içi ve dışında çeşitli kurslara katıldı. Yine yurt içinde ve dışında rütbelerinin gerektirdiği kıt’a ve karargâh görevlerinde bulunduktan sonra 1992 yılında albay rütbesiyle emekli oldu. Kıbrıs Türk Tarihi Kurumu, Türk Ocağı ve İLESAM üyesidir.
Yurt içi ve dışında çeşitli bilimsel toplantılarda yayınlanmış çeşitli bildirileri vardır.
ESERLERİ:
Kıbrıs Güzeli Güzelleme mi İster (1992), Karadeniz Meydan Okuyor (1993), Kıbrıs Yeniden (1994), Elen Irkının Kâbusu Karadeniz (1997), Karadeniz’in Kitabı (2. bas. 2000), Türkiye’nin Sarkacı (2000).
Bir yanıt yazın