Kuzu Kurta mı teslim? Müslüman Kardeşler resort koruyucusu

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

Mısır Turizm Bakanı Zaazou: “Müslüman Kardeşler, resort otellerinin koruyucusu”

Mısır Turizm Bakanı Hisham Zaazou ülkede yönetimi elinde tutan Müslüman Kardeşler hükümetinin ülkedeki resort otellerin koruyucusu olduğunu söyledi

Zaazou yaptığı açıklamada “Ülkemizdeki plaj turizmini hiçbir şey etkilemeyecek. Yeniden kendimize geliyoruz. Hatta artış bile yakaladık. Şu andaki hükümet turizmim çok önemsiyor. Herkes Mısır’a gelen insanların yüzde 70’inin kıyı turizmi nedeniyle geldiklerinin farkında.

Böyle olmaya da devam edecek. Kıyı turizmini geliştirmek için Müslüman veya Arap yatırımcıları bekliyoruz. 2013 yılında 15 milyon turist ağırlamayı umuyoruz. Bu 2010’da yakaladığımız rakamla aynı” sözlerini söyledi.

ileKuzu Kurta mı teslim? Müslüman Kardeşler resort koruyucusu.



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar