İtalya’da ‘Kebap Yasakları’ hızla yayılıyor

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

İtalya’nın kuzeydoğusundaki Veneto bölgesine bağlı Cittadella kentinde, kebap ve benzeri ürünlerin satışına yasak getirildi.

Kuzey Birliği Partisi (KBP) milletvekili ve aynı zamanda Cittadella Belediye Başkanı Massimo Bitonci, belediye meclisinde aldıkları kararla kentte kebap satışına yasak getirdiklerini açıkladı.

Yasakla kendi bölgelerinde düzenleme yaptıklarını kaydeden Bitonci, yetersiz sağlık koşullarında hazırlandığını ileri sürdüğü kebabı yemek isteyenlerin 30 kilometre uzaklıktaki Padova’ya gitmeleri gerektiğini açıkladı.

Bitonci, iki sene önce Cittadella’da sağlık koşullarına uymayan ve sokakta kebap satışı yapan satıcıları yasaklamıştı. İtalya’da kısa süre önce Floransa belediyesi, tarihi şehir merkezinde kebapçıların da dahil edildiği ayaküstü yemek yenen yerlerin açılmasını yasaklayacağını duyurmuştu.



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar