AKP DE YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı 374 Kişiyle MHP’ye Geçti

Adana’da AK Parti Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem’in de aralarında olduğu 374 kişi törenle MHP’ye katıldı.

Adana’da Ak Parti’den ayrılan çoğunluğu kadın 374 kişi MHP’ye katıldı.

“HİZMET YAPILACAĞINA UMUDUM KALMADI”

MHP’nin Yüreğir Ilçe Belediye başkan adayı Bayram Yücel’in Yavuzlar Mahallesi’ndeki seçim ofisinde MHP’ye geçenlere rozet takma töreni düzenlendi. MHP’ye geçen Ak Parti Yüreğir Ilçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem, 2,5 yıldan bu yana sürdürdüğü kadın kolları başkanlığını halkın taleplerine duyarsız kalan ilçe başkanı sebebiyle bıraktığını söyledi. Acem, “AKP İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, kadın kollarının sorunlarına duyarsız kalmış, belediye başkanı ile birlikte şahsi kararlar almışlardır. Benim artık başkanın Yüreğir halkına hizmet yapacağı yönünde umudum kalmamıştır. Bu sebeple kadın kolları başkanlığından istifa ettim.” dedi.

Acem ile birlikte çoğunluğu kadın 374 kişi MHP Yüreğir İlçe Teşkilatına katıldı. MHP Yüreğir Belediye başkan adayı Yücel Bayram ile Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, partiye katılanlara rozetlerini birlikte taktı.1800211_10152265505579940_1740394481_n



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar