İnsanlık suçu terör kayıtsız şartsız kınama ve mücadeleyi gerektirmektedir!

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

BASIN AÇIKLAMASI
Berlin, 29.07.2008

İstanbul’da bombalı saldırı sonucu 17 insan öldürülmüş ve 155 kişi yaralanmıştır. Bu hunhar terör eylemi yoğun bir alış veriş caddesinde yapılmış ve sivil halk hedef alınmıştır. Öldürülenlerin arasında 5 çocuk, hamile kadınlar ve yaşlılarda bulunmaktadır.

Bu vahşi saldırıyı kimler hangi nedenle yaptıysa da, tüm demokratik güçlerin terörün her türüne karşı tavır alması gerekmektedir.

Terör örgütlerini veya saldırılarını korumaya veya haklı çıkarmaya yönelik hiçbir özür veya neden kesinlikle kabul edilemez!

Kimi kişilerin bunu bu zamana değin yapmaları beni büyük hayretlere düşürmektedir. Özellikle bu tür tutumlar teröristleri daha fazla terör saldırıları yapmada  cesaretlendirmektedir.

Bu nedenle özellikle bu kişileri, hangi partilerde veya örgütlerde olurlarsa olsunlar, insanlık suçu terörün her türlüsünü kayıtsız şartsız kınamaya ve terör örgütlerine karşı tutum almaya cağırıyorum. 

Hakkı Keskin



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar