Polis tacizi iddiasının sahibi baba konuştu

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

                                                                   Polis tacizi iddiasının sahibi baba

Diyarbakır’da yaşları 6 ila 10 arasında değişen 3 çocuğun polisler tarafından cinsel istismara uğradığı iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. O iddiaların sahibi baba, ilk defa olanları kamera karşısında anlattı.

Sözcü gazetesinin belirtiğine göre Diyarbakır’da polislerin tecavüz ettiği iddia edilen çocukların babası kan donduran bir röportaj verdi. Adı gizli tutulan babaya göre her şey üç çocuğun annesi olan eşinin bir polisle gizli ilişki kurmasıyla başladı. Bir süre sonra polisin arkadaşları çocuklara cinsel tacizde bulunmaya başladı. Flash Haber’den Eda Yalçın’ın haberine göre olayı, yaşananlara dayanamayan bir çocuğunun anlatmasıyla öğrenen baba, durumu savcılığa bildirmek istedi. Ancak iddiaya göre polis tarafından evi basıldı ve ölümle tehdit edildi. Yüzünün görülmesine izin vermeyen baba, Diyarbakır Valiliği tarafından hakkında yapılan ‘akli dengesi yerinde değil’ iddialarını da yalanladı.



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar