İngiltere’den Rumlar’a Destek

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

Türkiye’nin büyük tepki gösterdiği, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin “münhasır ekonomik bölge” uygulamasına İngiltere’den büyük destek geldi.

Londra Yunan Radyosuna (LGR) konuşan, İngiltere’nin Avrupa Birliği Bakanı David Lidington, ülkesinin “münhasır ekonomik bölge” hakkını tanıdığının altını çizdi.

ABHaber’e göre, David Lidington, İngiltere ve diğer AB ülkeleri için faydalı olacak olan Türkiye’nin AB üyeliğini desteklediklerini söylediği açıklamalarında Türkiye’nin, Rum Dönem Başkanlığı sırasında AB Konseyi ile ilişkileri dondurma kararının farkında olduklarını söyledi.

Bakan, tüm aday ülkeleri, AB başkanlığı ile yapıcı çalışmalarına devam etmeleri konusunda çağrıda bulundu.

İngiltere’den Rumlar’a destek

ANKA



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar