Kurtuluş savaşı günlerine dönmüş olsak, Yunan, İngiliz ve Fransızlar tarafında savaşacak olan bugünki Tayyiban Yönetimi, Şehitlerimizin katillerine maaş bağladı ve “hain Meclis” de bunu onayladı!
ULUS kimliğini, sanki veba mikrobu gibi gören ve çağ dışılığın simgesi olan DİN, Arap DiNi kimliğine dört elle sarılarak, Türkiye Cumhuriyeti ni yıkıp Tayyibistanı kuran ve Osmanlı nın yerine de, Tayyiban hanedanını getiren bu zararlı kafa ile çok karanlık günlere gidiyoruz!
Çöküşümüzün baş mimarı ve mühendisi olan ABD, güçlü ve dirayetli bir ATATÜRK Yönetimi olsaydı, Türkiyemiz nerelerde olurdu düşündünüz mü?
1950 den bu yana giderek artan bir ivme ile uygarlık ve çağdaşlıktan uzaklaştık ve Tayyiban imzalı (eminim onun önüne konulan en çok Türkiye zararlısı olarak saptanmış isimler) ile başımızı dik tutabilmemiz engellenmiştir.
60 000 insanımızın katili, toprak ağalarının tahakkümü ve okul ve öğretmenlerimizin düşmanından medet uman, besleme, yönlendirme ve yalakalık etme özelliğindeki Meclis ve VATAN a değil, satılmış liyakatsiz Parti Başkanlarına bağlı ve yeminli Vekillerle de aydınlık günler görmemiz çok zor olacaktır!
Ancak, unutulmasın ki bu Vatan haini alçaklardan bunların hesabı mutlaka sorulacaktır!
Dr.Mustafa Ataç
https://www.korkusuz.com.tr/sehitlerimizin-katillerine-maas-baglandi-p51244




Bir yanıt yazın