Kuzey Kore, 500’e yakın şehit Türk askerinin naaşını geri veriyor

Okuma Süresi:

1–2 dakika
❤️

Sayın değerli arkadaşlar,

bu Kore savaşı hakkında şu an bir kitap okuyorum, gerçekten tüyler ürpertici, gerçekler Subay ve Üstteğmenlerin kaleminden alınmış. Benim öz Amcam’ da orda bulundu, bizi korkutmamak için hemen hemen bir şey anlatmadı. Fakat Korede askerlik yapıpta iyi kötü sağlam vatanına dönemlere hiç bir piskolojik yardımda yapılmadığını biliyorum.

O zamanlar sayın Celalbayar Cumhur başkanıydı, nasıl olurda Türkiye Nato’ ya girsin diye yalvaran Amerikanın oyununa inandı, o kadar Askerimizi sefil, perişan ve şehit ettirdi…!

Kore Gazi ve şehitlerimizin hakkını kimse ödeyemez, suçsuz , günahsız Anadolunun çocuklarını hiç bir şekilde aydınlatma yapılmadan düşmanın önüne atmak hele, hele Çin ‘liler gibi insanlıktan masibini alamayan canavarlara teslim etmek, o zamanın Türkiyenin başındaki politikacılardan sorulacak (hesap) bir acık soru olarak Tarihe geçti..!

İnşallah Türk halkı bir ders almıştır, bu politikacılardan.Olan nerde yattığı bile bilinmeyen adsız, sansız Anadolunun çocuğuna oldu.

Buğünün politikacılarıda, hırsızlık, Cami ve Vakıf yapmaktan başka bir şeytanlıkları yok.

Daha şurda Yunanistanın Yanyalıda’ yatan şehitlerimize sahip çıkan olmadı’ ki Korde’ yatan kahramanlara sahip çıkılsın, onlara sıra gelince kasalarda para yok, ama her 2 km de boş cami çok.

Saygılarımla,

Selen Atasoy



Facebook Twitter Whatsapp

Yazıda kullanılan alıntı, kaynak, yapay zeka gibi teknolojiler, yazının sahibinin belirttiği şekilde okuyucuya duyurulur ve yazıların sorumluluğu yazının sahibine aittir.

Yorumlar

  1. A.Türer YENER avatarı
    A.Türer YENER

    Maalesef 1950 senesinden sonra iş başına gelen Batı yanlısı Türk hükümetleri Atatürk ilke ve devrimleri ışığındaki Atatürk yolu uygulamalarından vaz geçerek ülkemizin bugünkü olumsuz duruma gelmelerine neden olmuşlardır. ABDli Yahudi bankacı Rockefellerin itirafları en büyük elimizdeki delildir.
    https://www.turkishnews.com/2021/01/24/abdli-yahudi-bankaci-rockefellerden-yuzyilin-itirafi/ )

  2. Uğur Taşdelen avatarı
    Uğur Taşdelen

    Halen durumda değişen bir şey yok.

    Türk askerleri yine ön cephede. ABD, başı derde girince Türk askerleri aklına düşüyor..

    Doğru ya !!! Bizim askerleri analar doğurmuyor !!!

    Bazı Türk vatandaşlarının, Amerikaya gidip, Amerikan vatandaşı olduktan sonra, Amerikanın kavuğunu salamayı, masalarının üstüne Amerikan bayrağını koymayı çok seviyorlar. Amerika yalakçıları.

    Korede şehit olan bütün Türk askerlerine Tanrı’dan rahmet dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazıları posta kutunda oku

son yazılar