STK STATÜSÜYLE BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’E NASIL ÜYE OLUNUR?

5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününe Davet:
STK STATÜSÜYLE BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’E NASIL ÜYE OLUNUR?
STK Perspektifinden…

ACİL BASIN BÜLTENİ| 26 Kasım 2021 | #UGG2021 | #IVD2021https://turkishlibrary.us/5-aralik-dunya-gonulluler-gunune-davet-stk-statusu-birlesmis-milletlere-nasil-uye-olunur/#more-7278

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 66. Genel Kurul oturumunda, 5 ARALIK gününü, Ekonomik ve Sosyal Kalkınma için Uluslararası Gönüllüler Günü olarak ilan etmiştir. (Karar 63/153)

“The Light Millennium” (2001, New York), Sivil Toplum Kuruluşu, Birleşmiş Milletler Küresel İletişimler Birimi’ne Üye;
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hemşehri Sivil Toplum Kuruluşları Danışmanlık Ofisi; 
Işık Binyılı Multi-Medya, Kültür ve Sosyal Destek ve Geliştirme Derneği  (2010, İstanbul) &
Turkish Forum (1993, Connecticut) İşbirliğiyle gururla sunar:

STK Perspektifinden…STK STATÜSÜ BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’E NASIL ÜYE OLUNUR?

Sanal bir bilgilendirme ve İnteraktif toplantıya, 

5 Aralık 2021, Pazar günü ~
Uluslararası Gönüllüler Günü’nü sanal ortamda birlikte kutlamaya davetiyeniz…

SAAT: 20:00 – 22:00 TR | 18:00 – 20:00 EU | 12:00 – 14:00 EST (Eastern USA & Canada) | 11:00 – 13:00 CT | 9:00 – 11:00 PT

Zoom platformu üzerinden, lütfen aşağıdaki bağlantıdan KAYIT yapınız ve saat 19:45’de bağlanınız:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMrcuyuqjMvHdFVQ4h8eNuRrG_crzpIENYR

Kayıdınızı takiben, toplantıya katılımınızı teyit ve giriş bağlantısını içeren Zoom’dan bir eposta alacaksınız.

– Bültenin tamamı için lütfen tıklayınız:
https://turkishlibrary.us/5-aralik-dunya-gonulluler-gunune-davet-stk-statusu-birlesmis-milletlere-nasil-uye-olunur/#more-7278

Yorum Gönderin Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.