ITUMUK IKINCI GENEL KURUL TOPLANTISI SENELIK FAALIYET RAPORU MAY/20/1995


DEGERLI ARKADASLARIM,

ITU MezunlarI DerneGi'nin kuruluSundan beri altI sene ve UluslararasI Kolunun kuruluSundan beri iki sene geCmiSdir.Bugun iCin uluslararasI kolumuz dOrt kI- taya yayIlmIS ve Amerika, Kanada, Avusturalya, Japonya, Hongkong, Suudi Ara- bistan, Avusturya, Hollanda, BelCika, Finlandiya, Almanya, TUrkiye ve Ingil- tere'de takriben 30 Sube kurmuS ve ITU'lU kardeSlerimizi bir araya getirmek iCin bOlgesel genel kurul toplantIlarI, yemekli sohbetler, komite aktivite- leri, ve ITU'ye dOnUk CalISmalarda bulunmuSdur. BugUn UCuncu yaSImIza girmek Uzereyiz ve ikinci uluslararasI kongre devresindeyiz, bu gUne kadar olan baSarIlarImIz, hepimizin birbirimize, ve ITU 'ye olan baGlIlIGImIza baGlanmaktadIr. Bu sene Simdiye kadar baSlattIGImIz ve baSarI ile devam etmekde olan, proGramlarImIzIn Ozetleri aSagIda bilginize sunulmuSdur.

DeGerli ArkadaSlarIm, ITU lU kardeslerim yukaridaki Ozetlere ilaveten kisa devreli calIsmalarImIz da vardIr. BugUn icin Turkiyedeki Ana Merkezle Birlikte En etkin ve en geniS sahaya yayIlmIS, en fazla Uyesi olan mezunlar derneGini temsil etmekdeyiz.

Bu baSarIlarImIz hepimizin ortak baSarIlarIdIr. Hep birlikde, elele Universitemizi ve topluluGumuzu ileriye gOtUrmek Uzere Sen ve esen kalInIz, gUnleriniz mutlu GeCsin.

KAYA BUYUKATAMAN, Makina '64
ITUMUK UluslararasI KuruluSu BaSkanI.


Bu yazIda, bUyUk ve kUCUK harfler iCin her yerde, Su alfabe kullanIlmIStIr: a b c C d e f g G h I i j k l m n o O p r s S t u U v y z A B c C D E F g G H I i J K L M N o O P R s S T u U V Y Z