ITU MEZUNLARI DERNEGI ULUSLARARASI KURULUSU UCUNCU KURULTAYI


6/HAZIRAN/1996, PERSEMBE GUNU, SAAT 16.30 ILE 20.30 ARASINDA,
KURULTAY TASKISLA'DA
SAAT 21.30-23.00 RUMELI HISARINDA
ITU-MEZUNLARI TURK MUZIGI TOPLULUGU KONSERI
SAAT 23.00 DEN SABAHA KADAR TAVERNADA SENLIKLERE DEVAM

Kurultay Idare ve Takdimler(Mistress of Ceromonies): Y Muh Nalan Arsoy Gainer


GUNDEM



[-devre arasi sicak-ve-soguk ickiler ve ordovrler-]



GECENIN IKINCI KISMI:


ITU MEZUNLARI TURK MUZIGI TOPLULUGU (15 saz, 45 solist)
-->CENNETTEN YERE INEN BU AKSAMI KACIRMAYIN<--

SAAT 21.30'DAN 23.00'E KADAR SAYIN INCI CAYIRLI'NIN YONETIMINDE ITU MEZUNLARI KLASIK TURK MUZIGI TOPLULUGU (KOROSU) KONSERI RUMELI HISARI'NIN ICINDE OLACAKTIR. BU KONSER BUTUN ITU'LULERE, AILELERINE, ARKADASLARINA VE HABITATA KATILACAK SAHISLARA ACIKTIR. KORONUN PROGRAMI ICINDE: Hicaz, Rast, Segah, Nihavent, Nisaburek, Ussak, Muhayyer, Acemasiran, Kurdilihicazkar, Yuruksemai, Ferahfeza makamlari ve cesitli usuller yer almaktadir. ITU-Mezunlari Turk Muzigi Korosu, 30 Kasim 1974'te Dr. Y Muh Osman Simav ve arkadaslari tarafindan kuruldu. Iki yil fahri baskani Prof. Dr. Ahmet Buyuktur'un yonetiminde calisdi ve 1976 yilinda Rektorluk'e bagli olarak kurulan ITU Muzik merkezinin nuvesini olusturdu. Uluslararasi ve Istanbul Festivallerinde Oduller alan koromuz 15 saz ve 45 solistten kuruludur. Inci Cayirli, Istanbul'da dogdu, Camlica Kiz Lisesi'ni bitirdi. Dayisi Bestekar Fahri Kopuz'un tesviki ile 1953 yilinda muzige basladi. Uskudar Musiki Cemiyeti'ne ve Belediye Konsevatuari'na girdi. Ayni yil sonunda Istanbul Radyosu'na girdi. Uzun yillar M Nurettin Selcuk'a eslik etti. Muzik elcisi olarak Rusya, Romanya, Isvicre, Kibris,... konserler verdi. Inci Hanim, Konsevatuar Ogretim Uyesidir ve 1977'den beri Koromuzu calistirmaktadir.


GECENIN UCUNCU KISMI:


Konserden sonra hep beraber bir lokantaya/tavernaya gidilecektir. Katilabilecek arkadaslar lutfen isimlerinizi e-mail'le veya Turkiye'de telefonla Sayin Osman Simava Onceden bildiriniz (212-252-6363).


KURULTAYA ULASIM ILE ILGILI ACIKLAMALAR


TURK HAVA YOLLARI TARIFESI (NEW YORK'TAN):

3-VE-15 HAZIRAN TARIHLERI ARASINDA OLACAK HABITAT-II KONGRESI'NE KATILACAK KISILER ICIN TURK HAVA YOLLARI OZEL BIR TARIFE HAZIRLAMISIDIR. BIZE ULASAN BILGILERE GORE GIDIS GELIS $800.00 CIVARINDADIR. ITUMUK KURULTAYI'NA KATILACAK ARKADASLAR BU TARIFEDEN ISTIFADE EDEBILIRLER. KURULTAY YOPLANTISI HABITAT-II TOPLANTISI'NIN YAPILDIGI ITU-TASKISLA'DA OLACAKDIR. ILGILENEN ARKADASLAR DIRECT OLARAK THY ILE TEMAS KURUNUZ, VE HABITAT-II'YE KATILACAGINIZI BELIRTEREK YERINIZI AYIRTINIZ.


* Banu Gurler:
(e-mail: [email protected])
(NEWYORK - WASHINGTON DC - LOS ANGELES)

Derneginizin 3 yildir uyesiyim. 1984 Isletme Muhendisligi mezunuyum. 7 yildir Washington DC'de oturmaktayim. Cesitli travel agent'larda calistim. Halen de konsolosluklara ve corporate customer'lara hizmet veren bir acentada calismaktayim. Son 5 yildir cogunlugu Turk olan kendi musterilerime direkt "consolidated" ***OZEL INDIRIMLI BILET VE TUR*** satislari yapmaktayim.

NEWYORK'TAN VEREBILECEGIM EN UYGUN FIAT HAZIRANIN 20'SINE KADAR CIKIS ICIN $629.00+TAX, UC AYDAN FAZLA TURKIYEDE KALMAMAK UZERE. DIGER YERLERDENDE MESELA LOS ANGELES $829.00, VE WASHINGTON DC ISE $649.00 ............ UYGUN FIATLAR MEVCUT BENIMLE e-mail veya (202)-342-5809'a mesaj birakarak veya fax yoluyla iliskiye gecebilirsiniz....................Banu Gurler

*Note: --> From: [email protected]*

$629 + Tax ($42) kisi basina ve rezervasyon yapilmiyor, alinacaksa simdi alinmasi lazim. Hemen E-mail adresin insanlara iletirseniz, ne kadar cok kisi ondan bilet alirsa, okadar iyi olur. Selamlar, Nalan Arsoy Gainer


FAME TRAVEL, INC. TARIFESI (NEW YORK'TAN):

DERNEK'IMIZIN ISTEGI UZERINE, FAME TRAVEL ITUMUK KURULTAY TOPLANTISI VEYA HABITAT-II'YE KATILACAKLAR ICIN VEYA TURISTIK GAYE ILE TURKIYEYE GIDECEKLER ICIN OZEL BIR FIAT VERMISDIR $679.00 + VERGI, BU FIAT HAZIRAN AYININ 20'SINE KADAR SEYYAHATE BASLIYACAK OLANLAR, VE 3 AYDAN FAZLA TURKIYEDE KALMIYACAK OLANLAR ICINDIR. FAZLA MALUMAT ICIN LUTFEN 1-800-555-1522, VEYA 1-718-263-5636'DAN "HEPSEN HANIMI" ARAYINIZ, TENZILATTAN ISTIFADE ICIN ITUMUK ARACILIGI ILE GELDIGINIZI BELIRTIN.


* Ufuk Gokcen (TORONTO'DAN):
(e-mail: [email protected])

TORONTO'dan Sultan Travel da 16 Haziran'a kadar olan Kanada uzerinden olan cikislarda (ornegin Toronto) British Airways ile OZEL FIAT verebiliyor. 4 ay kullanilabilecek bu gidis donus biletinin fiyati Cdn $ 950.00(all Taxes included). ayrica grup indirimi de temin edebileceklerdir. Detayli bilgi icin Sultan travel (416) 503-3434 FAX:416-503-3433 Attn. Emre Erim. Bilginize..


* Bisulay Utku:
(e-mail: [email protected])

28 Mart tarihli mesajinda ...bildigimiz tenzilatli bilet satisi yapan firmalarin Icra Kuruluna bildirilmesi..." istegi vardi. Bu konuda : Gunsel Cavusoglu [ Tursan Turizm (212) -888-1180]nu tavsiye ederim. (Fiatlar cesitlidir, yere, alis tarihine, ve Bulunan hava yollarina bagli)


MEGA TRAILS:

LUfen "SEDAT NEMLI'yi" 212-888-9422, VEYA 800-547-1211'den arayiniz, ve ITU'lu oldugunuzu belirtin, numarayi Erden Arkan'dan aldiginizi soyleyin.


ITUMUK Uluslararasi Kusulusu Merkezi