ITU Mezunlari Dernegi ABD Guney Bati Subesi


Genel Kurul Toplantisi'ni, Sayin Dernek Baskanimiz Kaya Buyukataman'in da katilmasi ile 2 Mart 1996'da Dallas Texas'ta yapmis ve yeni yonetim kuruluna asagidaki uyelerimiz secilmistir.


Baskan: Mithat Yuce [email protected]

Baskan yard.: Serdar Kiyikioglu [email protected]

Sekreter: Ertugrul Baydar [email protected]

Treasurer: Halit Ozaltun [email protected]

Uye: Guner Ozaltun [email protected]


Yeni secilen yonetim kurulu asagidaki kararlari oy birligi ile almistir:

1. YONETIM KURULU TOPLANTILARI

Yonetim kurulu toplantilarinin an az iki ayda bir yapilmasina karar verilmistir. Buna gore gelecek toplanti nisan ayinin ilk haftasinda (4-6-96) Mithat Yuce'nin evinde yapilacaktir.

(Not: Bu toplanti tum uyelerimize aciktir, katilmak istiyenler lutfen, M. Yuce'ye onceden e-mail gonderiniz.)

2. UYE SAYISINI ARTIRMAK

Yonetim kurulu nisan ayi toplantisina kadar yapilacak en onemli calismanin uye sayimizi artimasi olduguna karar vermis ve bu konuda butun yonetim kurulu uyeleri caba gostermekle gorevlendirilmistir. Ayrica yonetim kurulu TURANT (Dallas'daki Turk derngi) dergisinin gelecek sayisina ilan vererek bolgedeki ITU mezunlarina ulasmayi kararlastirmis ve bu konuda sayin Guner Ozaltun gorevlendirmistir.

Guney Bati Bolgesi Texas, Oklahoma ve New Mexico yu kapsamaktadir. Yonetim kurulu tum uyelerimizden bolgemizde tanidiklari ITU mezunlarina ulasip dernegimize yeni uyeler kazandirmaya calismalarini rica eder. Bu konuda gereken bilgileri yonetim kurulu uyelerinden alabilirsiniz.

3-DERNEK CALISMALARI

Yonetim kurulu ilk calisma olarak ITU Mezunlari Dernegi'nin ITU icin kitap toplama kampanyasina aktif olarak katilmaya karar vermis ve Mithat Yuce bu konuda gereken bilgileri toplayip yonetim kurulunun gelecek toplantisina sunmakla gorevlendirilmistir. Bu bilgiler tum uyelerimize de dagitilacaktir.

Yeni yonetim kuruluna secilen arkadaslara bu gorevleri kabul ettiklerinden dolayi tesekur eder ve tum uyelerimiz de bu arkadaslara yardimci olmalarini dilerim.

Y.Muh Dr.Mithat Yuce
ITUMUK UluslararasI KurluSu BaSkan YardImcIsI, ABD GUney BatI BOlgesi
Texas, Oklahoma, New Mexico
W:817/280-4399, H:817/283-0179
E-mail: [email protected]


ITUMUK UluslararasI KuruluSu ABD Guney BatI Subesi AnasayfasI