ITUMUK ULUSLARARASI KURULUSU GENEL YAPISI VE CALISMALARI


Turkiye'de 1989 yilinda kurulan Istanbul Teknik Universitesi MezunlarI DerneGi'nin 1993 Senesi yonetim kurulu Baskani ve seckin uyelerinin ileriye yonelik ve oncu calismalarinin neticesi olarak, dunyanin dort bir yanina yayilmis olan ITU mezunlarini "bulusturmak ve kaynastirmak", bir cati altinda toplamak, aramizdaki birlik ve beraberligi pekistirmek ve bizleri mezun eden ITU'muze daha fazla destek olmak amaciyla, merkezi ABD'de olmak uzere yepyeni ve koku bes kitayi kaplayan ve enerjisini dunyaya yailmis ITU mezunlarindan alan bir dernek , ITUMUK (*) yani ITU MEZUNLARI UluslararasI Kurulusu 1993 yilinda Haziran ayinin 7'sinde dogmusdur.

Gunumuzun olanaklarini en iyi sekilde kullanarak ITU'ye ve uyelerine VE TURKIYE'MIZE hizmet vermeyi amaclayan Kurulusumuzun dunyanin bircok merkezinde acmis oldugu Bolgesel kuruluslarinda ve onlara bagli subelerinde vermis oldugu KURRESEL faaliyetlerinin yani sira tum uyelere ortak faaliyet gosteren birimleri de olusturulmustur.

Ilkleri gerceklestirerek bircok alanda "oncu ve ornek" olan ITU'nun mezunlari olarak, kisa surede onemli adimlar attik. Gururluyuz. Sizlerin de destegiyle basarilarimizi surdurecegimize inaniyoruz. Internet olanaklarindan yararlanarak, calismalarimiz hakkinda bilgi vermeyi amacliyoruz. Asagida kurulan baglantilar araciligiyla, ITUMUK BOLGESEL KURULUSLARI, subeleri ve birimlerinin etkinlikleri hakkinda detayli aciklamalara ulasabilirsiniz. Her turlu gorus ve onerileriniz icin, ilgili temsilciliklerimize ve genel merkezimize yazmaktan cekinmeyiniz.

Kurulusumuz bu seviyelere uyelerinin gonullu calismalari ile gelmistir. Emegi gecen tum arkadaslarimiza candan tesekkurler.

Kaya BUyUkataman, (Makina '64)
ITUMUK UluslararasI KuruluSu BaSkanI

(*) Ilk kurulus ismi olan ITU-Mezunlari Dernegi, 1997 senesinde alinan genel kurul karari ile ITU-MUK'a (ITU alumni Association International) cevrilmisdir.


ETKINLIKLERIMIZ HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN BAGLANTILAR



ITUMUK UluslararasI KuruluSu Ana SayfasI