ITU GOMLEGI


Logo

Istanbul Bolgemiz, on yuzunde web sayfasIndaki boyda dernegimizin arisi ve arka yuzunde cok daha buyuk, tam boyda dernegimizin arisi olan spor gomlek yaptirmistir. Ilk defa bu ay mezuniyet toreninde dernek uyelerimizce giyilmis olan bu gomlek cok buyuk bir ilgi gormustur. Bu buyuk ilginin neticesi olarak gomlegimizin diger uyelerimizcede begenilecegini tahmin ederek, tum dunyadan ulasilmasi icin Internet uzerinden de satisini baslatmis bulunuyoruz. Bu guzel gomlege sahip olamaniz icin yapmaniz gereken; sayfadaki form'u doldurmak veya bize e-mail ile ulasmaktan baska birsey degildi.


Gomlegin Ozellikleri



Nasil Sahip Olacaksiniz?


Gomlegin satis fiyati sadece $15 dolar olup, ayrica nakliye ucreti de eklenecektir. Nakliye ucreti bolgeden bolgeye farklilik gostermektedir. Asagidaki tablo fiyatlandirmayi gostermektedir.

Amerika $ 3
Kanada $ 3
Ingltere ve Avrupa $ 4
Avusturalya ve Diger Bolgeler $ 5
Amerika i�indeki nakil Prioriy Mail ile olacagindan  4 tane bile alsaniz zarfin icine sigdigi icin sadece bir nakil ucreti odemeniz yeterli olacaktir

Nakil maliyetini dusurmek icin, Bolge Baskanlarina basvurularak, gruplar kurulabilir ve siparislerinizi verebilirsiniz. Ayrica kendi aranizda olusturdugunuz grubunuz icin [email protected] adresini direkt olarak siparisinizi bildirebilir veya asagidaki formu doldurabilirsiniz.

      

Gomlegi normal posta ile de siparis edebilirsiniz. Odeme icin lutfen  http://www.turkishnews.com/cgi-bin/payment.cgi guvenli adresini kullanin. Odemeyi yaptiktan sonra, lutfen gelen makbuzu bize gomlek siparisi icin oldugunu belirten aciklamanizla birlikte gonderin.


Diger Secenekler


Turkiyedeki Arkadaslar!.. Gomlegi lutfen Istanbul Bolgemizden temin ediniz. Istanbul Bolgemizin e-mail adresleri, ismarlama ve odeme bilgileri icin:

Suat YILMAZ

Sevilay Can

Asagidaki formu doldurarak siparis verebilirsiniz. Posta ile siparisinizi odemek istiyorsaniz yukarida belittigimiz adrese, ucreti (gomlek+nakliye) gonderiniz. Her iki odeme sekli icinde AD, SOYAD, ADRES, ULKE, E-MAIL ve tabiki SIPARIS ADEDI bolumlerini doldurunuz.

Adiniz:

Soyadiniz:

Kredi karti ile

Posta ile

Visa

MasterCard

Kart No:

Son. Kul. Tar:

Adiniz ve Soyadiniz Karttaki ile ayn olsun

NOT: Ucreti yukardaki adrese postalayiniz
Adresiniz
Ulke
Eger Listede yoksa :

Siparis Adedi:

E-mail

Lutfen Tum alanlari doldurunuz!..


ITU Alumni Association International
Copyright � 1996 ITU-MUK All rights reserved.
235 E. RIVER DR. SUITE 1502
E HARTFORD, CT 06108, USA
Tel/Fax:(860)282-0251

Last updated Wed Aug 31 07:17:06 1998

Designed by ETM