Please remove the Turkish flag in your media kit

in
Spread the love

sacrified survivorsDear Editor,

Placement of Turkish flag in your piece on 9/11, its dvd cover, posters, and other media items, if not based on ignorance or disinformation, can only reflect your prejudice against Turkey and Turks.

Please remove the Turkish flag from your artwork. Turkey or Turks have nothing to do with El Qaeda or other terrorist organizations who deliberatelly misuse Islam as a cover for their crimes against humanity.

Truth should be plain enough to make an impact on decent people, without having to rely on tools of prejudice and hate towards Turks, that unfortunately seems to still be cultuivated in some Christian circles.

I trust you will do the right thing.

Thank you

[[petition-3]]

Related News :


Spread the love

Comments

43 responses to “Please remove the Turkish flag in your media kit”

  1. ridvan karluk Avatar
    ridvan karluk

    Türk bayrağının belli kesimlerin kendi amaçları doğrultusunda bir araç olarak kullanılmasını şiddetle kınıyorum. Prof. Dr. S. Rıdvan Karluk

  2. Mustafa Mutlu Avatar
    Mustafa Mutlu

    Türk bayrağını ve dolayısıyla Türk milletini, İslam dinini bütünüyle yanlış anlamış ve bu sebeple insanlık dışı olaylara imza atmış kitlelerle bağdaştıranlar aynı derecede büyük bir yanlışın içerisindedirler. Mustafa Mutlu

  3. Okay Ilkiz Avatar
    Okay Ilkiz

    Muslumanlar, islami ve toplumsal kuruluslar ve aydinlar neden susuyor? Sudan’dan Orta Doguya, Pakistandan Arap Yarimadasina islam adina butun Dunyada yapilan teror ve baskiyi gormezden gelip, acikca medya kampanyalariyla, butun Dunyada lanetlemedikce, muslumanlar suskunluklarini bozup, ellerinde dovizlerle New york, Paris, Londra ve Kahire caddelerinde teror ve baskiyi lanetleyerek yurumedikce uluslararasi platformlarda seslerini duyurmadikca, kendi iclerinde ve yasadiklari ulkenin medya ve vatandaslariyla guclu bir ruhsal dayanisma icine girmedikce, bati dunyasi uzerinde hilal olan veya islami temsil eden herseye suphe ve korkuyla bakilacaktir. Bu zorlu gorev hepimizin olmali.

  4. I dont understand. They may put the flag of pakistan or afganistan or saudi arabia, since these are the countries El Qaida is in bed with, but why the hell they use Turkish flag. Probably an Armenian hand in this (let me throw another stone into the well)

  5. gonul vardar Avatar
    gonul vardar

    What a stupidity.Who ever suggested this idea or to put the our honorable flag there,is lacking entellectual wisdom.He or she,has no knowledge of our culture,our history.I really found them ,bitter against the Turks, have nothing else to say.They are triying to spread their hatret to our country,and our nation.
    I just belittle them.

  6. This 9-11 happened due to the wrong policies Of the anti-Moses Jews and the anti-Jesus Christians and Ortodoks . ANY BODY IS NOT AGREE WITH THEM THEY LABALED AS THE TERORISTS and killing started by anti-moses jew and anti-jesus christians and ortodoks
    While they are the starters and they are opened and started in mastering TERORISTS THEIRSELF As we speak they are constantly killing MOSLEMS ( because moslems remainder of Moses and Jesus to them ) as they labeled terorists BECAUSE, THEY DO NOT MEET TO THEIR AGENDA…..Even though hundreds moslems killed daily IT IS NOT TALKED ABOUT and ignord like worthles dogs. If anti-Moses ones hurth their nails THEY HAVE REASON TO KILL MORE MOSLEMS…..

    9-11 was small repond to anti- moses to make point in return.
    POSSIBILITIES;
    1) This anti-moses ones likes the thigs ending with elevens
    such as 9/11 ……7/11…..4/11 ….5/11 etc .as we see 9/11 being used mostly for adwertisment like repaditely… and they use the logo NEVER FORGET .Like brain wash.Now ,anti-moses jews and Anti-Jesus Christians Using Turkish flag on it for their fun fun.BECAUSE TURKS REMAINDING THEM THEY ARE ANTI_MOSES AND AGAINST THEIR GAME, ALSO

    In human history is not only this 9/11 was being used as POSTER .Something to do musical effect why is 9/11 amongs other elevens and FLAVORING WITH TURKISH FLAG nothing to do with it.BUT SAME IS ABOVE ANTI-MOSES JEWS and anti_JESUS CHRISTIANS HAVE PERMISSIONS FROM THE LUCIFIER (the devil = Seytan ) to do so and keep going TO THE HELL…..singig like Brodway musical 9/11 7/11 5/11 4/11 YAK YAK YAK ( They trying to make you not ice like Christmas songs and expect you take their sides ….If you are not YOU ARE ALSO LABELED THE TERORISTS BY THESE ANTI-MUSALI JEW and ANTI-JESUS TERORISTS……Devil gives order to them and go and use Turkish flag FROM KNOWEHERE and MORE FLAVOR for their HELL FIRE COLORS…. No bevereges served in Hell…..

    STILL YOU ARE NOT BELIVING and CONFISUED ;
    read these two subjects below;

    1) THE TEN COMMANDMENTS
    2 THE LUCIFIER ( Your master the Devil = the SEYTAN = The Lucifier Virus ( anti -Moses Jews and anti-Jesus Christians expose to the Lucifier and in high fever Turkish flag color red remainded the Hell Fire where they will burn . Due to the exposure and in high fever and side affact results of it , they did not realized they are in deep deep trouble in HELL. I hear the song I mentioned above which they are singiing while they are burning in Hell and Holdig Turkish flag etc. YOU GUYS MADE THE DEVIL HAPPY AGAIN ONCE MORE……

  7. Mert KIRKAN Avatar
    Mert KIRKAN

    ismimizin ve yüce bayrağımızın farklı, kişisel ya da bizim toplum olarak kabullenmedigi yerlerde kullanılmasını en derin sekilde kınıyorum! Mert KIRKAN

  8. Yeter Efsane Avatar
    Yeter Efsane

    It is a great shame that the flag of a country that has nothing to do with 9/11 or Al Quaida is being used here with racist and discriminatory purposes.
    I think the Turks and Turkish Americans should take this group to court and shut down their group and webpages for terror and racist propaganda.
    Many many Turks and Turkish Americans died on 9/11.

  9. Funda Yamanel Avatar
    Funda Yamanel

    Turkey was established with a secular identity.
    You really hurt feelings caused by the use of only the Turkish flag on the cover of the film. You meant to do it.The cover will be altered the flags of Saudi Arabia, Pakistan, Iran, Sudan and Syria.However,Turkish flag was chosen to try a negative image of the Turkish people.However,I am sure,this controversy could result in protests at the premiere of the film in New York City on October 28.

  10. Hüsamettin Kazancı Avatar
    Hüsamettin Kazancı

    Türk Bayrağının kirli oyunlar için kullanılmasını kınıyorum.

  11. Mehmet Kubilay Avatar
    Mehmet Kubilay

    Tum Uluslarin ve devletlerin ortak sembollerine saygida kusur edilmesine, kotu maksatli, haksiz ve yersiz olarak kullanilmalarina ve siyasetin bu semboller uzerinden yapilmasina karsiyim.

    Elim bir teror saldirisinin siyasetine, tamamen haksiz ve icten pazarlikli olarak, Turk ulusu devletinin mukaddes sembolu olan bayraginin alet edilmesini siddetle telin ediyorum.

  12. Abuzer Aydın Avatar
    Abuzer Aydın

    Türk Bayrağının böyle anarşik bir olayda kullanan herkesi kınıyorum. Dünya tarihi incelendiğinde Türk Milletinin herhangi bir terör olayına direk veya endirek olarak hiçbir zaman karışmadığı ve hoş karşılamadığını göreceklerdir. Ancak bu yapılan davranış her nekadar Halifeliği kaldırdıysakta halen Müslümanların lideri olarak bizleri algıladıklarını gözlemliyorum. Evet Devletler tarihinde 100 yıl çok önemli değil, fakat gaflette ve terörü yöntem seçenler kendileri olduklarından bizede kendi gözleriyle bakıyorlar. Yüz yıl öncesi egemenliğimizde olan orta Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu ve Filistin günümüzde şuanki egemen güçlerin sahnelerinde lütfen tarihçiler ve sosyal bilimciler tarafsızca kıyaslasınlar; kan ağlayan insanlık dışı faaliyetleri izlesinler. Biz Türkler ve gerçek Müslümanlar her zaman her yerde Teröre nalet etmişizdir ve nalet edeceğiz. Unutmasınlar ki bu terör naletini destekleyenler tarihte olduğu gibi tekrar o nalet terörün kendine döneceğini hesaplamalı ve nalet etmeli. İşte Asala en son örnektir. Fransada başladı sonra Fransayı hedef aldı. Dost ve Müttefik bildiğimiz Amerika’nın toplumumuzun antipatisini almaması lazım kanaatimizce. Çünkü Amerika kendi kıtasında biz ise Dünyanın kalbinde yaşıyoruz. O Kahpe Terör olayı Sahnesinde Kutsal Türk Bayrağının Çıkarılmasını ve Tüm Müslümanları Terörle Özdeştirmesinler, Kendi Ürünleri olan Ladin belasını’da yok etsinler. Artık Dünya çok küçük insanlar her tarafı ve herşeyi çok iyi gözlemliyor.

  13. kepazelik

  14. Fuat Ornarli Avatar
    Fuat Ornarli

    Hepimiz kiziyoruz, ve email yagmuruna tutuyoruz. Ama sonuc ortada.Turk bayragi bir iken iki oldu:
    http://www.christianaction.org/
    The Turkish Flag controversy linkinde ise gerekcelerini dosenmisler. Yazilarinda “Basbakaniniz Hamas dostumuzdur demedi mi?” diyor. Soyledikleri yalan da degil hani. Iran’a Hamas’a yanasmanin sonuclari bunlar. Kore’deki, Afganistan’daki Turk desteginden bahsetmek yetmiyor.

    Internette fikra forward etmenin otesinde sadece seyirci kalan bir cogunluk var. Temsilcilere, kliselere kendimizi, Ataturk’u anlatmaliyiz. Araplar’la, radikal islamla uzaktan yakindan iliskimizin olmadigini herkese anlatmaliyiz. Sessiz kaldikca bizi de ayni kefeye koyacaklar.

    Son yillarda yapilan dis politika hatalarinin zararini bizler, cocuklarimiz cekecek burada (ABD’de)

    Midnight Express’in zararlarini Turkiye yillarca cekti. Simdi de Al Kaide yandasi sayilmak hic hos degil. Bence cevap yazmak yetmez, dava acmak gerekir. Bu ifade ozgurlugu kapsami icinde sayilamaz. Tum derneklerin, federasyon veya assembly organizasyonu altinda davalar acmalari gerekir. Bakin, Prof. Gunter Lewy Ermenilerin yalanlarina karsi actigi davayi acip nasil kazandi.

    Surasi gercek ki, bunlara seyirci kalanlar, protesto etmeyenler ileride sikayet etme hakkini kendilerinde bulamayacaklardir.

    Saygilar,

    Fuat Ornarli

  15. Kınıyorum.

  16. Kufi Seydali Avatar
    Kufi Seydali

    There are enough evil forces in America who have a bone of contention with the Turks. However, this shows what sort of cowards they are! They don’t care what damage they inflict
    on American interests. Slowely, but surely, I am convinced that the joint forces of Armenians, Greeks, Jews and Kurds
    constitute an axis of evil in America. The Turkish flag is too beautiful to be used as a dirty tool because they are in the dirty business.

  17. Teoman Metehan Avatar
    Teoman Metehan

    Turks are barbarian nomadic nation and they’re towel headed, brown skined smelly terrorist, US, EU, Russia, China and Arabs have to remove them from earth!

  18. yuksel hassan Avatar
    yuksel hassan

    It is obvious that makers of this movie have no idea about the facts. What a waste of time and money.

    Yuksel Hassan

  19. What means is before the BIG FLOOD anti-Moses jews and anti-Moses Kurds hided in the NOAH s ship ….
    .After the flood while they were embarking the ship , there was waiting host (greeting host like in every port for ship passangers )
    But this host name was THE LUCIFIER (the devil= the seytan ) and Anti-Moses jews, Anti -Moses Kurds and anti-Moses Armens suddenly sneaked-out from the group of the Children s of the ABRAHAM ( Ibrahim ) and hand-shaked with the Lucifier and got the LUCIFIER VIRUS .The deal beetwen Lucifier was THEY HAD TO SPREAD THE LUCIFIER VIRUS TO THE WORLD and THE LUCIFIER GAVE THEM THE DEED ( tapu) OF THE WHOLE REGION and also they had to genoside others WHO OPPOSE THEM…..and this continues as we speak know….
    Suggested two items to read;
    1) THE TEN COMMANDMENTS
    2) THE LUCIFIER

  20. Cihan Nur Dokumcu Avatar
    Cihan Nur Dokumcu

    Turk dusmanligina son verin.

  21. abdulgani ceylan Avatar
    abdulgani ceylan

    condemn.

    kınıyorum.

  22. Serdar Yaycioglu Avatar
    Serdar Yaycioglu

    Hem müttefigiz diye ortaya cikacaksin hem de düsüncesizce islam ve Türk düsmanligi yapacaksin, yaptirtacaksin, bu yapilanlara karsi hicbir önlem almadan kabulleneceksin !!! Ama sende haklisin cünkü ayagi yere basan, saglam bir dis politikamiz yillardir yok. EVET ci bir hükümet dis politikada ne denli etkili olabilir ilk önce bunu tartismak gerekir. Ben tüm bu olanlari utanc verici buluyorum. ABD ve diger ülkeler islam dini ve türklerle ugrasacaklarina ilk önce kendi evlerinin önlerini süpürsünler. Tarih yalan söylemez ! Yapilanlar ortada …
    “The Turkish flag is too beautiful to be used as a dirty tool because they are in the dirty business” (Thanks Mr Seydali)

  23. Mikail DEVELİOĞLU Avatar
    Mikail DEVELİOĞLU

    Bu nasıl stratejik ortaklık, bu nasıl müttefiklik? En küçük bir fırsatta bizi rencide etmek için çekinmiyorlar. Sn. Bakan’ın açıklaması yalvarma ve sitem arası bir çıkıştı. Böyle Devlet Yönetimi olmaz, dik durmazsak dünyadaki bütün terörist olayları üzerimize yıkarlar..

  24. naci kaptan Avatar
    naci kaptan

    Türk’leri terörist olarak niteleyen bu aymaz ve küstah tavrı kınıyorum.Asıl terörist Bin Ladin’i yetiştiren ve besleyen,ekonomik olarak büyüten ABD yönetimidir.

    Bush GOP ve Irak için haçlı seferi demişti.
    Bu da medyatik bir HAÇLI SEFERİDİR.
    11 Eylül saldırılarında ABD’de tüm hava sahaları uçuşa kapatılmışken tek bir uçak için uçuş izini verildi.
    Bu uçak Bin Ladin ailesinini fertlerini taşıyordu.,
    ABD terörizm ve teröristleri kendi içinde aramalıdır.

    Bu arada Türkiye’ye bu tarz suçlamaların yapılmasının temel nedenlerinden birisi ,Başbakan Erdoğan’ın kişisel ilişkilleri ve terörist olarak nitelenen kişi ve kuruluşlarla olan yakın ilgisi ve onları koruyucu açıklamalarıdır.

    Hikmetyar’ın dizi dibine çökmek ,
    Hamas’a destek vermek,
    Terörist olarak ilan edilen Yasin El Kadı’ya kefil olmak.
    üzücüdür ki Başbakan Erdoğan’ın bu tutumu
    tüm Türkiye’ye mal ediliyor.

  25. naci kaptan Avatar
    naci kaptan

    Türk’leri terörist olarak niteleyen bu aymaz ve küstah tavrı kınıyorum.Asıl terörist Bin Ladin’i yetiştiren ve besleyen,ekonomik olarak büyüten ABD yönetimidir.

    Bush GOP ve Irak için haçlı seferi demişti.
    Bu da medyatik bir HAÇLI SEFERİDİR.
    11 Eylül saldırılarında ABD’de tüm hava sahaları uçuşa kapatılmışken tek bir uçak için uçuş izini verildi.
    Bu uçak Bin Ladin ailesinini fertlerini taşıyordu.,
    ABD terörizm ve teröristleri kendi içinde aramalıdır.

    Bu arada Türkiye’ye bu tarz suçlamaların yapılmasının temel nedenlerinden birisi ,Başbakan Erdoğan’ın kişisel ilişkilleri ve terörist olarak nitelenen kişi ve kuruluşlarla olan yakın ilgisi ve onları koruyucu açıklamalarıdır.

    Hikmetyar’ın dizi dibine çökmek ,
    Hamas’a destek vermek,
    Terörist olarak ilan edilen Yasin El Kadı’ya kefil olmak.
    üzücüdür ki Başbakan Erdoğan’ın bu tutumu
    tüm Türkiye’ye mal ediliyor.

  26. ahmet baykara Avatar
    ahmet baykara

    aslinda abd dogrusunu yapiyor ama muslumanim diyenler ve yuzlerce cemat ve cemiyete bolunmus islamci siyasiler devlet adamlari ve amerika ile ortak muslumanlar nerde once muslumanlar kendinisini sorgulamali onlar kendi bildiklerin dogru yapiyorlar acaba siyasi islamcilar nerdeler tv lerde poz veren akildaneler nerdeler;islamci gazetelerin koselerine bir bakin onlarin gundemi o isler degil malesef muslumani ama mandaci muslumanlar islam ulkelerini musluman agirlikli yerleri yonettiklerine gore amerika alkislanmali bizimkiler protesto edilmeli afganistan ve irak olayi ortada fazla lafa gerek yok secmesini bilmeyeni elbet birileri mandalastirir saygilarimla herkes durust ve ahlakli bukalemun olmamali ya oldugun gib yada gorundugun gibi

  27. Yasemin Alınlı Avatar
    Yasemin Alınlı

    That’s The State, Im not surprised..As an antiamerican I only condemn. Please remove the Turkish flag in your media kit.

  28. Türk bayrağının ve müslüman olamamızın böyle iğrenç yerlerde anılmasını esefle kınıyorum…HANEFİ ŞİMŞEK

  29. raziye tıraş Avatar
    raziye tıraş

    Bu dünyaya 600 yıl hükmetmiş, Osmanlı torunu olan Türkiye Cumhuriyeti neferi olarak herkesin haddini bilmesi gerekir. Bu ülke sahipsiz değil. Şunu da herkez bilmeli ki kurtuluş savaşında neler yaptığımızı tüm Dünya gördü. Bu ülkenin ŞANLI BAYRAĞI aptal saptal hiçbir olayda , yayında kullanılamaz. bu afişi çıkartanları dehşetle kınıyorum..!…

  30. Damla Kaplan Avatar
    Damla Kaplan

    Böyle bir şey sadece insanların,toplulukların çirkin hırslarından ve ulaşmak istedikleri amaçlar için Türkleri kullanmaya çalışmaktan başka bir şey değildir.Fakat Türk insanı aydın,çağdaş ve farkında yaşayan bir ülkedir ve çoğu insan Türkleri tanımamakta,bilmemekte fakat nasıl oluyorsa her türlü çirkin yorumu yapabilmekte.Türkiyeyi Türk insanını bilmeyenler bu kadar aşağılayacaklar, Türklerin tarihlerini başarılarını vatan ve insan sevgilerini öğrensinler sonra bir şey söylesinler.Böyle bir hakareti asla kabullenemeyiz!

  31. Damla Kaplan Avatar
    Damla Kaplan

    İnsanlar ve topluluklar, amaç ve isteklerine ulaşabilmek için çeşitli uğraşlar veriyorlar. Bunlardan bazılarıysa çirkin hakaretlerle hedefe ulaşmayı istiyorlar. Şuan bize yani Türklere yapılan da bundan başka bir şey değildir.Nedense diğer ülkelerin Türkiye’ye Türklere karşı anlamsız bir bakış şekli var. Bizi tanımayan tarihimizi atalarımızı insan sevgimizi bilmeyen insanlar nasıl oluyor da bu derecede ağır oynuyorlar anlam veremiyorum.Hiç bir Türk evladı böyle bir hakarete karşı sessiz kalmaz.Böyle bir hakareti yapanları kınıyorum!

  32. merve karagür Avatar
    merve karagür

    Türklerin böyle bir olaya tepkisiz kalacağını hiç sanmıorum. Türk bayrağının kaldırılmasının yerine afişe bir ikincisinin eklenmesini ancak saygısızlık olarak nitelendirebilirim.Bu ülkenin ne şartlarda bugünlere geldiğini belliki unutanlar var.Birilerine Atatürk’ü, Türk olmanın ne demek olduğunu anlatalımki tepkimizi anlasınlar…..

  33. 0506 7703333 Avatar
    0506 7703333

    Türk milleti olarak başımızda güçlü bir LİDER olmadığı için meydanı boş bulan biravuç onun bunun çocukları bayrağımıza dinimize peygamberimize her fırsatta sataşıyorlar onlara biz TÜRKMİLLETİ olarak gereken cevabı her alanda vere bilmek için birlik ve beraberliğimizi koruyarak gerekli boykotları sözde değil ÖZDE yaparak OSMANLI tokatını yakaladığımız yerde vurmalıyız!!!! kendi içimizde çeşitli görüşlerle tarikatlarla ayrılıp sen şucusun ben bucuyum demeden bir ağaç gibi dik ve güçlü bir ormangibi hür yaşamalıyız.İşte ozaman bize kimse ne dil uzatır nede bayrağımıza dinimize peygamberimize dil uzatbilirler.uzanan elleri kırar çıkan dilleri kopartırız bu konuda ben herşeyi yapmaya hazırım arkadaşlar yeterki yüce TÜRK MİLLETİ geçmişte olduğu gibi dünyaya hakim olsun Hakkı Adaleti gerçek İnsan haklarını birkez daha öğretsin yaşasın TÜRK MİLLETİ ne mutlu TÜRKÜM diyene.

  34. Sinav Azerbaycanlı Avatar
    Sinav Azerbaycanlı

    We have never backed terrorism but U.S. has. They are the ones responsible for setting off the new era of crusades. If anyone is supposed to talk or complain about the mess in the Middle East, this is us. Before the U.S. invasion the situation was much better in this part of the world. If this was not because of us, we could form a coalition of regional states to kick U.S. back where it belongs to. I firmly believe that this is the time to salvage the region from U.S. manipulation. U.S. doesn’t seem to know how to play by rules.

  35. Ersin Süeren Avatar
    Ersin Süeren

    Türkün dostluğunu kazanmak bu coğrafyada yaşayan her ulusun menfaatinedir. Son iki dünya savaşında çocuklarını yiyen Avrupanın eski lordları ile evlat edindiği evlatlıklarını fütursuzca yiyen öz çocuksuz yeni dünya kabadayısı kurulduğudan bu yana
    siciline göz atma akılcılığını teknolojisine paralellerse öldürdükleri başkanlarının suikaste gitmeden birkaç ay söylediği gibi;’ MİLLET OLMA YÖNÜNDE İNANÇLA İLERLER’.
    Aksi; nerede Hititler? Nerede antik Mısır? Nerede her yolu oraya çıkan Roma? Nerede bu dünya iki imparatora yetmez diyen Osmanlı? Nerede SSCB?

  36. EBRU GÜRSOY Avatar
    EBRU GÜRSOY

    NE MUTLU TÜRKÜM :)GURUR DUYUORUM BAYRAGIMDAN KIMSENIN BAYRAGI BIZIM KADAR ASALETLI ANLAMLI OLAMAZ RENGI BILE GUSEL OKADAR ANLAMLI KI TURK OLMANIN GURUNU MU TAŞIYAYAYIM YOKSA BAYRAGMIN GURURUNU MU …

  37. Remzi AKSU Avatar
    Remzi AKSU

    Sahip olduğumuz gücü önce kendimiz bilip sonra da bilmeyenlere gösteremediğimiz sürece sabrımızı denemeye kalkanlar eksik olmayacaktır…

  38. Günay Tulun Avatar
    Günay Tulun

    Rab, Ruh-ül Kudüs ve peygamber üçlemesini Allah’ın yüce vasfında birleştirebilen siz paganlar!
    Allah’ın gönderdiği tüm dinlerle çelişmeyen, insanlara son bir hatırlatma olarak; içinde o dinlerin tüm emirlerini ve uyarıcı nitelikte daha da fazlasını içeren, tahrif edilmemiş yegâne ve en mütekâmil dine karşı hiç bitmez bir kin, sürekli saygısızlık içindesiniz.
    1095 yılında Clermont Ferrand’da Papa II. Urbanus tarafından başlatılan insanlık dışı “Haçlı Seferleri”niz 21. yüzyılda da utanmaz bir aymazlık içinde tam bir Vandal zihniyetiyle sürüp gidiyor.
    Kanlı ellerinizi bayrağımdan, dinimden ve ülkemin üzerinden çekin!

  39. nilüfer demirbaş Avatar
    nilüfer demirbaş

    Türkiye Cumhuriyeti Devleti laiktir. İnanç kişilerin tasarrufunda bir iştir, devlet idaremizle alakası yoktur. İslam dini ise öyle yüce bir inanç sistemidir ki, bir papaz İslamı terörist sayıp onun kutsal kitabı Kuran’ı yakmaya kalkarken, islam dini, diğer dinlere ve onların kitaplarına saygıyı emreden bir asalet ve hoşgörüyü islam olmanın şartı sayar.

  40. unal solay Avatar
    unal solay

    Yaraticinizin indirdigi tüm dinlerin orijinallerini iceren, insanlara son bir uyarici ve o dinlerin en gelismis seklini içeren, bozulmamis, tek ve en yuce din Islam’a karşı hiç bitmez bir dusmanlik, kin ve nefret içindekiler: bilin ki : Islam dini öyle yüce bir inanç sistemidir ki, bir papaz İslamı terörist sayıp onun kutsal kitabı Kuran’ı yakmaya kalkarken, islam dini, diğer dinlere ve onların kitaplarına saygıyı emreden bir asalet ve hoşgörüyü islam olmanın şartı sayar.

    11. yuzyilda başlattiginiz insanlık dışı “Haçlı Seferleri”niz 21. yüzyılda da vahsi bir sekilde devam ediyor.

    Kanlı ellerinizi bayrağımizdan, dinimden ve ülkemin üzerinden çekin!

  41. Turkey is one of the oldest and strongest partners of the USA, since there came out political problems between the USA, Israel and Turkey after Gaza tragedy, some occult enemies try to use this tension in order to divide these 3 partners. Who are the oldest enemies at that point of these 3 countries? Russia is against USA and Turkey by along time, Iran is against Israel and Turkey by a long time…We should see the hand of enemy from russian and persian “mates”…they will spray around many provocations of this kind in order to create the hate and division between the USA, Israel and Turkey, once it will happen, Turkey will be stroke behind the shoulder by the Iran and Russia – there is no doubt…Iran is full of turk ethnic groups such as azeris and turks which are continuosly dsicriminated, suffered by the persian regime…Persians are impatiently trying to destroy the unique country which can protect these ethnic groups in Iran – only Turkey is the hope of those ethnic groups…once Turkey will be cancelled from the political world, Russia and Iran will celebrate it deleting first the official Azerbaijan state, then all other turkish ethnic groups…Remember this…i said it…

  42. TUĞÇE YANIKER Avatar
    TUĞÇE YANIKER

    Türk genci olarak, bir takım kişilerin amaçlarını gerçekleştirmek için bayrağımızı kullanılmasını şiddetle kınıyorum. Bu bayrak,bu vatan kolay kazanılmadı. Türk milleti olarak bayrağımıza sahip çıkalım.

  43. Yurdakul Avatar

    NE MUTLU TURKUM DIYENE ! NE MUTLU TURKLUGUNU HAK EDEBILENLERE. VARLIGIMIZ TUM DUNYA TURK VARLIGINA VE ISTE O TURKLERE ( HELAL SUT EMMIS, HAMURU TAM VE DOGRU YOGRULMUS HAKLI VE ADALETLI TURK KIZI VE TURK OGLU TURKLERE ARMAGAN OLSUN ! HELAL OLSUN.
    Selam ve dua ile…. Allah’a emanet olun. Cenab’i Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin.
    Yurdakul CEKER
    YURDATURK
    “ISTE O TURK.”
    ONCE VATAN. HERSEY VATAN ICIN. HER TURK ASKER DOGAR AMA ONUDA HAK EDEBILENE NE MUTLU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *