ERMENI YALANLARINA SON VERMEK SIZIN KATILIMINIZLA BUYUK KAMPANYA BASLADI

Spread the love

LOGO

 

ERMENI YALANLARINA ve bu yalanlari ABD de kanunlastirma cabalarina son vermekicin Amerikada koklesmis Turk Kuruluslari senelerdir kendilerini mudafaa edecek kampanyalar uretmektedirler .. Ve her kampanyanin sonunda Amerikan Ermeni lobisi, dunya capindaki diasporasindan destek alarak yeni bir karsi kampanya ile ve daha saglam bir sekilde harekete gecmektedir.
Buna sozde soykirimin 100 uncu yili gelmeden bir son vermek icin Turkish Forum seri halinda kampanyalar duzenlemisdir .. bunlar kismen ABD capinda ve kismende Eyalet capinda harekete gecirilmisdir ve bir gurupda en uygun zamanda baslatilacakdir .
Zamanlama muhimdir bu kampanyalarda, fakat en muhimi duydugunuz anda sizin katiliminizdir .
Turk tezini Kabul ettirecek ve dunyaya hakikati bir kere daha haykiracak , Ermenilerin 1915 de katlettigi ve kemikleri bulunmus 600 bin Turkun ve Karabagda sehit olan kardeslerimizin , irzina gecilip oldurulen Turk hanimlarinin, dogmadan oldurulen bebeklerin , sizden bekledigi bir gorevdir bu kampanyalara katilim. Bu sizin onlara olan seref ve yasam borcunuzdur. Bu sizin cocuklarinizin alinlarinin acik yurumeleri icin yapacaginiz en kutsal gorevdir.
Kampanyanin neticeleri Amerikan senatosuna tasinarak , Ermeni lobisinin baslattigi kanun tasarisi senatoda yok edilecekdir .. sayet 5 Mayisdan once 100 bini askin imzaya erisirsek.. LUTFEN BUGUNUN BU ISINI YARINA BIRAKMAYIN .. ASAGIDAKI ADRESDEN KAMPANYAYA ISIMINIZI VE KISA ADRESINIZI YAZARAK KATILIN ..

Bununlada yetinmeyin bu yaziyi ve bu adresi, adres listenizde olan tum adreslere katilmalari icin iletiniz .. 5 Mayisa kadar ve bir kac defa mumkunse .
Bu kampanyanin metni ingilizcedir , ve olaylari özet olarak ve tum ciplakligi ile ABD Senatosuna aciklamaktadir , daha cok batinin kendi kaynaklarini kullanarak.
Hakkin hakli ile olmasi , Sehitlerimizin mezarlarinda rahat uyumalari , ve bizden Gelecek neslin alni acik olarak yetismesi dileklerimle

Dr. Kayaalp Buyukataman, Baskan
Turkish Forum.. Dunya Turkleri Birligi


Spread the love