MEMBERSHIP AND DONATIONS

Spread the love

Membership Classifications  & Payment Options

Paid Membership Required for Document (Doc”s) & Archive Browsing sections in the TF web pages. (A Special Passporth to enter the TF will be provided).

TURKISH FORUM MEMBERSHIP  :  AKTİF VE TAM ÜYELİK

Turkish Forum is a Think_Tank with an Advisory Board of 250 Distinguished Individuals , Several Well staffed Committees across the globe  and with 3000.000 registered members . Our Home office is located in USA with branch offices in free world countries.  Membership is open to All friends of  Turkey.

LOGO3

SECURE METHODS AND SECURE  PAYPAL SYSTEM TO PAY YOUR MEMBERSHIP FEES, MAKE DONATIONS AND/OR PURCHASE BOOKS Transfer through a Turkish bank : Account Owner: Turkish Forum Inc

  1. TC ZIRAAT BANKASI Istanbul/Taksim Branch (Branch No: 843) Account Owner: Turkish Forum Inc. SWIFT# TC2BTR2A USD Account No: 5761628-5001 IBAN = TR09 0001 0008 4305 7616 2850 01 ******** TL Account No: 5761628-5002 IBAN = TR79 0001 0008 4305 7616 2850 02 ******** EURO Account No: 5761628-5003 IBAN = TR52 0001 0008 4305 7616 2850 03 ***

2. Sending a check to: TurkishForum, P.O. Box: 1104 Marblehead, MA 01945 USA 3.Through PayPal or with a Credit Card: In many countries around the world, you can make a secure payment from your bank account or your credit card by clicking on the PayPal logo. WHEN BUYING BOOKS BY USING PAYPAL OR A CREDIT CARD, PLEASE USE THIS LINK.

Through PayPal or with a Credit Card: In many countries around the world, you can make a secure payment from your bank account or your credit card by clicking on the PayPal logo.

…………… …. 1-Junior Membership -free Receive daily, weekly or monthly Bulletins (optional), browse all web-posted public content, (archives browsing not included), send your comments to forums & posts.
Kredi Kartı (Paypal) Cek hesabınız * Charge Card . Check Account via paypal or paypal account could be used 2 -Academic Membership – 60 USD Receive daily, weekly or monthly Bulletins (optional), browse all public & password-protected content, browse in TF archives, send your comments to forums & posts; the right to join the Editorial Board and to publish your own articles (for university academic staff & researching students and writers). Academic Member Certificate.

Kredi Kartı (Paypal) Cek hesabınız * Charge Card. Check Accountpaypal account could be used 3- Full Membership – 100 USD Rights and Privileges of Academic Membership, Right to be a member of the Board of Directors (BOD) and its committees, Right to vote and be elected. Certificate of Full Membership.

4/a- Çırağan Club Sponsor Member – 250 USD Rights and Privileges of Full Membership. Distinguished Ciragan Club membership certificate, 10% discount on all book sales, Right to be nominated to distinguished membership on the TF Advisory Board.
4/b- Dolmabahçe Club Sponsor Member– 500 USD Rights and Privileges of Ciragan Club Membership, Distinguished Topkapi Club Membership certificate, 20% discount on all book sales, Right to join one of the Turkish Forum Global Think Tank groups.
4/c- Topkapı Club Sponsor Member – 1.000 USD Rights and Privileges of Dolmabahce Club Membership, Full membership to Board of Trustees, Board of Trustees Distinguished Membership certificate,
4/d Corporate Member – 2.500 USD Right and Privileges of Topkapi Club Sponsor Membership, Right to be a Member of TF Corporate Sponsors Club and Distinguished Membership Certificate Free corporate advertising on TF web pages 60% Reduced rate advertising within daily Bulletins
5 – LifeTime Donor – 5.000 USD Right and Privileges of Corporate Membership, Life Time Membership Certificate Right to attend BOD meetings

Your membership dues and Donations are tax exempt in USA and Turkey. The Tax number in Turkey is 8710506391’dir. In USA Turkish Forum is  a 501-c-3 Non-Profit  organization. LET US HOPE THAT WE WILL GROW AND PROSPER TO MORE HIGHER POINTS, UNDER THE UMBRELLA OF CONTINUED STRONG STEPS AND TOGETHER INFLUENCE THE PROGRESS OF WORLD EVENTS. DR. KAYAALP BÜYÜKATAMAN , PRESIDENT-CEO TURKISH FORUM – WORLD TURKISH COALITION © 1993-2010 TurkishForum —————————- DECEMBER (ARALIK)- 2010

2010 PROGRES RAPORU, İLERİYE BAKIŞ

DEGERLİ ARKADAŞLAR DEGERLİ ÜYELERİMİZ, TURKISH FORUMU YAŞATAN MEDYA VE ÇALIŞMA GURUPLARIMIZ

Turkish Forumu Yeniden Doğuş Operasyonu başarı ile tamamlandı. Bu normalden de üstün başarıyı siz Turkish Forumun yaşamasına öncelik tanıyan ve fedakârlıktan kaçınmayan dostlarımıza borçluyuz.

Turkish Forum yeni bir web tasarımı ile ve çok kaliteli Yazarlarla yeniden hizmetize girdi.Emniyet programlarına gelince, tümüyle upgrade edildi (güncelleştirildi) , fakat devamlı üzerinde çalışmak ve yeni programları devreye sokmak gerekmekte. Bu çok masraflı çalışmada Uzmanlar ve arkadaslarımız tarafından aralıksız devam etmekde. Avrupa’daki operasyonlarımız genişlemekde.

Merkezi Almanya olacak olan Turkish Forum EU yu harekete geçirdik. Yapılanma safhasındalar. İngiltere hariç Tüm Avrupa operasyonlarımızı, Avrupa’daki Ülkelerde, Siyasi ve seçimlerle ilgili çalışmalarını Turkish Forum EU ya bağlamak bugünki planımız.

Turkish Forum İngiltere ise ingiterede ki derneklerin müşterek çalışmalarında bir katalizör rolü oynamakla çok büyük bir yol aldı. İngiltere çok iyi gitmekte. İngiltere gurubumuz Turkish Forumu Facebookda yönetmekde, Türk gençlerine ve Türkiyenin dostlarına, Egitmenler yönetiminde,Türkçe öğretici enteraktif sayfalar açıldı ve Web sitemizde Tüm bilgileri içine alacak DOCs (Elektronik kütüphane) çalışması başlatıldı.

Turkishforum İngiltere Face Book bağlantıları:

Turkish Forum Sayfası 

Turkısh Forum Grup 

Turkish Forum İngilizce Öğrenme

DOCs ( Elektronik Kütüphane)

Turkish Forum EU yönetiminde yer almak isteyen tecrübeli arkadaşlara ve DOCs sayfalarına. Önümüzdeki nesillerimiz için. bilgi birikimlerini deposit etmek isteyen arkadaslara ihtiyacımız var, lütfen temas kurunuz. Turkish Forumun sizlere ihtiyacı çok Büyük.

Günlük yayınlarımız seçeneklidir, Türkçe-İngilizce-Almanca ve Rusça üzerinden yapılmaktadır. Buna Fransızcaö İtalyanca  ve İsponyalcayı ilaveye çalışmaktayız ve yakın bir tarihte ilave edeceğiz. Bu devre içinde çeşitli konularda kampanyaları sizlerden gelen istek ve katılımlarla başarı ile tamamladık. Mühim olan sizlerin maddi ve manevi desteği ve istekleriniz.

Turkish Foruma vermekte devam ettiğiniz değer, mesuliyeti taşıyan gönüllü arkadaşlarımızın enerjilerini an be an arttırmakta ve arkadaşlarımız, yazarlarımız. Medya guruplarımız, Danışma ve Yönetim kurullarımız yorulmadan koşmaya ve size en iyi hizmeti sunmaya devam etmekte. LÜTFEN DESTEĞİNİZİ HER BİR SAHADA DEVAM ETTİRİNİZ ve görev almak istiyorsanız, ilgi sahanızı belirtiniz.

Önümüzdeki bahar içinde ve TUZUK kurallarımız dahilinde. yeni yönetimi seçecegiz. BU ÖNEMLİ SEÇİME AİDAT ÖDEMELERİ GÜNCEL OLAN ÜYELERİMİZ OYLARI İLE KATILACAKDIR. gerekli atamaları HEP BİRLİKDE yapacagız. Bu safhayı gerçekleştirmek için seçime girecek adayları belirleme devresindeyiz.

Bu sene hakikatten çok çalışmamız ve yeni bir çehre almamızın senesi olarak başladı. Çalışmalar aralıksız olarak sene sonuna kadarda bu şekilde devam edeceğe benzemekte.  Geçtiğimiz hafta yönetim kurulumuzun almış olduğu karara istinaden YENİDEN DOĞUŞA DESTEK VERMİŞ ÜYELERİMİZE KURUCU ÜYE SERTİFİKALARI E-MAİLLE ULAŞTIRILDI.

Lütfen aşağıdaki listeyi kontrol ediniz. Şayet kurucu Üye statüsü Şartlarına uydu iseniz ve isminiz yoksa lütfen haber veriniz. Yanlarında * işareti olan kurucu üyelerimizin e-mail adreslerinden emin değiliz, ONLAR SERTIFIKALRINI ALMADILAR. Kurucu üye iseniz, Lütfen bu adrese e-mailinizi Kurucu Üye sertifikanızı size ulaştırabilmemiz için bildiriniz. Kurucu Üyelerimizin isimleri Turkish Forum Ana Tüzük kuralları dahilinde, Turkish Forum Ana Tüzüğünde ilelebet muhafaza edilecek ve Turkish Forum web sitelerinde isimleri Turkish Forum Yasadıkça post edilecektir.

Aidat ve bağışlarınızı kredi kartı veya banka havalesi ile yapabilmeniz için https://www.turkishnews.com/tr/content/bagislar-ve-uye-aidatlari/ sayfasında emniyetli sistemler ve alternatife methodlar ayrıca geliştirilmiştir

Hepinize başarılar dolu bir devre daha dilerim

Dr. Kayaalp Büyükataman, Baskan

Turkish Forum * Dünya Türkleri Birliği

NOT: Turkish Forum 250 kişiye yaklaşan danışma kurulu ve 300.000 kişiye yaklaşan abone sayısı ile merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan, Dünya üzerinde pek çok ülkede örgütlenmiş bir düşünce kuruluşudur. Turkish Forum kar amacı gütmeyen, vergiden muaf kuruluş statüsündedir. Tüm Türk ve Türk dostları üye olabilirler.

=================================================

kurucu uyelerin ve danisma kurulumuzun ve yonetim kurulumuzun listesi icin tiklayiniz https://www.turkishnews.com/tr/content/turkish-forum/

1* üye sertifikası (Büyütmek İçin Tıklayınız) sertifika12


Spread the love

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *